Svađa DS i SNS na krv i nož!

Još jedan politički obračun demokrata i naprednjaka

Svađa DS i SNS na krv i nož!

Politika -
DS: Tomo, nauči osnove ekonomije! SNS: Svi vidimo šta Tadić zna o ekonomiji

BEOGRAD - Sudar titana.Dva najljuća konkurenta u borbi za osvajanje vlasti Demokratska stranka (DS) i Srpska napredna stranka (SNS) nastavile su s međusobnim optužbama.- Pozivamo Tomislava Nikolića da, sad kad je diplomirao ekonomiju, radi na tome da savlada i osnovne ekonomske pokazatelje i izađe pred građane sa istinitim podacima, a bilo bi dobro i s makar jednim rezultatom koji je za Srbiju postigao za 22 godine bavljenja politikom - poručio je DS.

Zatim su saopštenjem odgovorili i naprednjaci.- U našoj „Beloj knjizi“, u koju je pretočeno znanje Nikolića i njegovih saradnika, nalazi se ozbiljan ekonomski program. Znanje i programe predsednika DS, nažalost, u životu najbolje osećaju obični ljudi. Kada bi građani živeli kao u saopštenjima DS, svi bi mislili da je Srbija zemlja u kojoj teku med i mleko - rekli su u SNS i podsetili da je u Srbiji „od 2008. do 2012. ugašeno 60.000 privrednih subjekata, što je rezultat politike koju je vodio DS“.Na to su iz DS odgovorili još jednim saopštenjem!- SNS zloupotrebljava težak položaj ljudi za svoju političku korist, pa umesto da uradi nešto vezano za investicije i posao, svoje stranačke aktiviste šalje da organizuju štrajkove u „Magnohromu“. Za razliku od onih koji su u ovu zemlju doveli „Fijat“, „Beneton“, „Bos“ i koji će dovesti „Danijeli“, „Ikeu“ i druge investitore, SNS ovakvim ponašanjem pokazuje da, baš kao i u prošlosti, može da se okrene samo destrukciji u nedostatku znanja - navele su demokrate.

Jelena Trivan, potpredsednica DS kaže da je strašno kako SNS obmanjuje javnost plasiranjem lažnih podataka i izbegavanjem da predoči rezultate i ekonomske mere.- U Srbiji se ne živi sjajno, ali živeće se gore ako budućnost predamo onima koji četiri godine pišu program - kazala je Trivanova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja