Prste da poližeš

Švajcarski rešti

Recept

Prste da poližeš, recept dana, Švajcarski rešti, zoom

 

Sastojci:
♦ 5 krompira
♦ so
♦ biber
♦ ulje

Priprema:
Očistite krompir, i tako neoljuštenog ga stavite da se kuva (ne sme da bude prekuvan, kako bi se bolje rendao i pržio). Kada se delimično skuva, izvadite ga iz vode, oljuštite koricu i ostavite da se prohladi. Još dok je mlak, izrendajte ga, posolite ili stavite biozačin, malo pobiberite i stavite da se prži na malo ulja u prethodno zagrejanom teflonskom tiganju. Krompir rasporedite po celom tiganju, da ispadne kao palačinka.
Rešti pržite od sedam do deset minuta, tačnije dok ne porumeni, izvadite ga na tanjir i jedite dok je vruć.

 

 

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (0)

Pošaljite komentar 
Trenutno nema komentara, budite prvi!

Najčitanije

Facebook

Izjava dana

Pitanje promene Ustava čeka Srbiju, ne sutra, ali u ovom mandatu, što je prilika i za drugačiju poziciju Vojvodine Ištvan Pastor lider SVM
Prati Kurir na Facebooku!
Na vrh