Svečani doček olimpijaca u utorak u 19,30

Svi pred Skupšinu

Svečani doček olimpijaca u utorak u 19,30

Ostali sportovi -
Srpski olimpijci vraćaju se iz Londona sa četiri medalje: zlato je osvojila reprezentativka u tekvondu Milica Mandić, srebro Ivana Maksimović u streljaštvu, a bronzane medelje vaterpolo reprezentacija i strelac Andrija Zlatić

BEOGRAD, - Olimpijskom timu Srbije, koji je predstavljao našu zemlju na Olimpijskim igrama u Londonu, u utorak uveče biće priređen svečani doček u Skupštini grada Beograda.

Olimpijci Srbije će se okupiti u 19.30 sati ispred zgrade generalnog sponzora Olimpijskog komiteta Srbije kompanije "Telenor" na Novom Beogradu, odakle će krenuti na svečanu vožnju ka Skupštini grada, saopštio je Olimpijski komitet Srbije.

Autobus s našim olimpijcima kretaće se ulicom Omladinskih brigada do opštine Novi Beograd, preko Bulevara Mihajla Pupina, Brankovog mosta i Brankove ulice, zatim Prizrenskom, preko Terazija, Ulicom kralja Milana do kružnog toka na Slaviji.

Odatle se olimpijci vraćaju Ulicom kralja Milana, preko Terazija do Trga Nikole Pašića.

Svečani doček osvajača olimpijskih medalja ispred Skupštine grada počinje u 20 sati.

Srpski olimpijci stižu na aerodrom Nikola Tesla u utorak ujutgru u 1,25 posle ponoći, gde će ih dočekati predsednik Srbije Tomislav Nikolić i čelnici nacionalnog olimpijskog komiteta.

Oni će na aerodromu održati konferenciju za novinare, a posle odmora, predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić i ministarka omladine i sporta Alisa Marić će im u utorak u 17,30 sati, prirediti prijem u Palati Srbije.

Srpski olimpijci vraćaju se iz Londona sa četiri medalje: zlato je osvojila reprezentativka u tekvondu Milica Mandić, srebro Ivana Maksimović u streljaštvu, a bronzane medelje vaterpolo reprezentacija i strelac Andrija Zlatić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track