SVETILA SE: Ovo je devojka koja je sidom zarazila 324 muškarca!
Foto: Printscreen Yt

Devojka iz Kenije

SVETILA SE: Ovo je devojka koja je sidom zarazila 324 muškarca!

Planeta -
Svesna sam svog izgleda i znam da sam privlačna muškarcima. Jure me i oženjeni i slobodni. Sahranila sam onu dobru devojku koja sam bila i postala sam loša sa ciljem da zarazim sidom sve muškarce koje mogu, ispričala je studentkinja

NAKUR - Studentkinja (19) sa Kabarak Univerziteta u Nakuru u Keniji, koja je obolela od HIV-a kada je imala nezaštićeni odnos sa jednim muškarcem, odlučila je da se osveti i opaku bolest seksualnim putem prenese na 2.000 muškaraca.

Neimenovana studentkinja je svoju priču iznela za Fejsbuk stranicu "Kenyan Scandals", a u šokantnoj ispovesti priznala je da je do sada HIV-om zarazila čak 324 muškarca, od čega je 156 njenih kolega, dok su ostali poznate osobe, advokati, oženjeni muškarci, političari.

"Ništa me neće sprečiti da završim svoju misiju", navela je studentkinja koja je odlučila da podeli svoju priču nakon što je su je u grupi uverili da će njen identitet ostati neotkriven. Ipak, kenijski Dejli post je objavio njenu fotografiju sa Fejsbuk profila zajedno člankom o ovoj priči.

Priča počinje 22. jula 2013. godine kada je studentkinja sa prijateljima izašla na žurku i napila se. Nakon toga su se vratili u hostel gde se žurka nastavila. Ujutro je usledio šok kada se probudila pored nepoznatog muškarca s kojim je imala seksualne odnose. Koliko je bila pijana svedoči i to da se ničega nije sećala. Kada je muškarca pitala je li imao kondom za vreme seksa, odgovorio joj je potvrdno. Ipak, ona se testirala i saznala da je zaražena HIV-om. Odmah je kontaktirala muškarca s kojim je spavala i napala ga da ju je zarazio. Međutim, on joj je poručio da je virus dobila od nekog drugog.

Studentkinja je tada pala u depresiju počela je da se opija, a razmišljala je i o samoubistvu. Međutim, uskoro joj je poželela da se osveti zbog toga što je zaražena.

Polako je prihvatila svoje stanje, ali je napravila obećanje prema kojem će sve muškarce naterati na patnju.

"Svesna sam svog izgleda i znam da sam privlačna muškarcima. Jure me i oženjeni i slobodni. Sahranila sam onu dobru devojku koja sam bila i postala sam loša sa ciljem da zarazim sidom sve muškarce koje mogu", ispričala je ona.

"Ne prođe ni jedan dan a da se ne upustim u seksualne odnose sa bar četiri muškarca. Vi muškarci ste uništili moj život i zbog toga ćete mi platiti, vi i vaš rod", navela je studentkinja.

http://www.youtube.com/watch?v=p8OWEHQip10

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja