SVETLANA CECA RAŽNATOVIĆ: Deca mi prolaze kroz težak period!
Foto: Story

Intervju

SVETLANA CECA RAŽNATOVIĆ: Deca mi prolaze kroz težak period!

Stars -
Deca mi prolaze kroz veoma težak period, sve to gledaju i proživljavaju na svoj način. Anastasija i Veljko bili su veoma mali kada im je otac ubijen, rekla je Ceca

Folk zvezda Svetlana - Ceca Ražnatović poslednjih nedelja vešto je dozirala svoje pojavljivanje u medijima.

Međutim, nakon objave informacije da Tužilaštvo Srbije ima dokaze da je Slobodan Milošević, u strahu od Haga i rušenja vlasti, krajem 1999. godine naložio ubistvo Željka Ražnatovića Arkana, Ceca je u intervjuu rekla da njena deca prolaze kroz težak period.

"Deca mi prolaze kroz veoma težak period, sve to gledaju i proživljavaju na svoj način. Anastasija i Veljko bili su veoma mali kada im je otac ubijen…" Šta je dalje Ceca rekla o teškim emotivnim trenucima kroz koje prolazi možete pročitati u intervjuu u novom broju magazina Story koji je u prodaji od petka, 11. aprila.

Tako je bilo sve dok mediji iz celog regiona kao udarnu vest nisu objavili informaciju kako Tužilaštvo Srbije ima dokaze da je Slobodan Milošević, u strahu od Haga i rušenja vlasti, krajem 1999. godine naložio ubistvo Željka Ražnatovića Arkana. Posle senzacionalističkih naslova na ovu temu, folk zvezda Svetlana - Ceca Ražnatović svakodnevno je dobijala na desetine zahteva za intervju.

Olako baratanje informacijama od državnog značaja, međutim, ima i svoju bolniju stranu. Malobrojni su oni koji su se zapitali kako na ovakva nagađanja reaguju neki novi klinci, tinejdžeri Anastasija i Veljko Ražnatović koji nisu bili svedoci najdramatičnijeg momenta svoje porodične istorije.

Svoja najbolnija osećanja koja je doživela tim povodom, Ceca je još 2001. godine opevala u baladi "Zadržaću pravo" koja govori o Željku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja