SVI ČESTITAJU: Novak i Jelena obradovali teniski svet
Foto: Beta/AP

Radost

SVI ČESTITAJU: Novak i Jelena obradovali teniski svet

Tenis -
Najbolji srpski teniser Novak Đoković i njegova verenica Jelena Ristić uskoro postati roditelji, a čestitke stižu sa svih strana

Vest da će najbolji srpski teniser Novak Đoković i njegova verenica Jelena Ristić uskoro postati roditelji munjevito se proširila društvenim mrežama, a budućim roditeljima čestitke stižu sa svih strana. Među prvima Novaku i Jeleni čestitao je Janko Tipsarević, koji je i sam nedavno postao otac.

Čestitke! Tako sam srećna zbog vas dvoje", napisala je Dankinja Karolina Voznijacki.Čestitali su čestitali su i hrvatski teniseri Ivo Karlović i Ivan Ljubičić, kao i njihova koleginica Dona Vekić. Isto je uradio i bivši teniser, a sada trener Bred Gilbert, kao i nekadašnja legenda francuskog i svetskog tenisa Anri Lekont.Buduće roditelje pozdravila je francuska teniserka Kristina Mladenović, koja je napisala: "Čestitamo vam od srca". Čestitkama se pridružila i nova nada srpskog tenisa Jovana Jakšić.Švajcarac Stanislas Vavrinka je takođe poželeo sve najbolje Novaku i Jeleni.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track