SVI PAMTE HILSBORO: Fanovi Sitija odali poštu poginulim navijačima Liverpula
Foto: Fk Mančester Siti

Pred duel na Enfild roudu

SVI PAMTE HILSBORO: Fanovi Sitija odali poštu poginulim navijačima Liverpula

Fudbal -
Utakmica između Liverpula i Mančester sitija počela je minutom ćutanja, a na centar terena bio je iznet veliki "Znak 96", što je velika verzija znaka koji je klub prodavao da bi sakupio pomoć porodicama žrtava

LIVERPUL - Pristalice Mančester sitija priključile su se obeležavanju 25. godišnjice tragedije na Hilsbrou kada je poginulo 96 navijača Liverpula u tadašnjem polufinalu FA Kupa. Utakmica Liverpul - Notingem forest trajala je samo šest minuta 1989. godine pre nego što je postalo jasno da su ljudi na tribinama zgnječeni pod pritiskom. Sve utakmice na Ostrvu tokom vikenda počele su sa sedam minuta zakašnjenja i minutom ćutanja. Utakmica između Liverpula i Mančester sitija počela je minutom ćutanja, a na centar terena bio je iznet veliki "Znak 96", što je velika verzija znaka koji je klub prodavao da bi sakupio pomoć porodicama žrtava.

Pristalice Mančester sitija su na tribine unele transparent na kome su bili inicijali himne Liverpula "YNWA" i broj 96 koji podseća na poginule pristalice Liverpula 1989. godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track