TADIĆ GLEDA U ZVEZDE: Tijanić će raditi za Kurir!

Pojačanje

TADIĆ GLEDA U ZVEZDE: Tijanić će raditi za Kurir!

Društvo -
Počasnom predsedniku DS "javlja se" poslovni angažman direktora RTS u najtiražnijim dnevnim novinama

BEOGRAD - Počasni predsednik DS i nekadašnji predsednik Srbije Boris Tadić kaže da je počeo da se bavi astrologijom i predviđa da će direktor RTS Aleksandar Tijanić biti saradnik Kurira! Nekadašnji predsednik Srbije se oglasio pisanim saopštenjem povodom nedavne izjave Tijanića, koji tvrdi da je Tadić svoje odluke donosio konsultujući se sa vračarom!

''S obzirom na to da je prvi čovek RTS-a izjavio da je mislio baš na mene kada je u intervjuu za 'Nedeljnik' rekao da je 'Prošle izbore izgubio kandidat koji nije uspeo, zbog izbornih rokova, da obiđe sve ženske birače lično. I uruči im to što im je uručivao. Pametan, lep, proevropski, moderan tip. A glavni čovek u njegovom izbornom štabu je bila jedna žena. Nije njegova. Žena je vračara koja sebe predstavlja kao astrologa i, praktično, donosi sve važne odluke uz konsultaciju sa zvezdama. Pa je l' to nije tabloidna politika? Pa je l' nije skaradno da stranka koja vlada osam godina Srbijom čita našu sudbinu, kao u vreme Acteka i Maja, iz zvezda?', želeo bih da podvučem da u izjavi kojom sam reagovao ne samo na ovu izjavu iz intervjua, već i na činjenicu da su svi mediji preneli vest kako sam odluke donosio uz konsultacije sa vračarom, i ja mislio baš na njega'', rekao je u pisanoj izjavi Tadić.

On kaže da, ako postoji još neka dilema, i ukoliko bi trebalo da demantuje i saradnju sa šamanima, čarobnjacima ili tome slično ne sumnja da će ga Tijanić podsetiti.

"U svakom slučaju čovek koji je na čelu srpskog javnog servisa me je inspirisao da se po prvi put u životu pozabavim astrologijom. Sada svakog dana pročitam horoskop, ali ne svoj, već njegov. Položaj planeta ukazuje na to da dotičnog čeka sjajna budućnost kao spoljnog saradnika 'Kurira' ili 'Informera'. I to, samo u slučaju da mu budu dobri aspekti. Ukoliko aspekti ne budu po njega povoljni, dotičnog na zvezdanom nebu čeka sudbina zvezde padalice. Ne pominjem mu namerno ime, da bih kasnije, ukoliko bude reagovao na moje tumačenje njegovog horoskopa, mogao da se čudim zbog čega se baš on našao prozvanim i, naravno, da kažem da sam mislio baš na njega", rekao je Tadić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track