Tadić naprednjacima: Primirite se, proverićemo rezultat

Tadić naprednjacima: Primirite se, proverićemo rezultat

Politika -
Niko nema pravo da zbog nezadovoljstva izbornim rezultatom naružuje sliku Srbije u svetu. Primirite se, proverićemo svaki rezultat na ovim izborima, jer je to važno za našu zemlju, poručio kandidat za predsednika DS

ADA - Kandidat za predsednika Srbije Boris Tadić izjavio je da niko nema pravo da zbog nezadovoljstva izbornim rezultatom preti i naružuje sliku Srbije u svetu, a naprednjacima je poručio da se primire i da će svaki rezultat na izborima biti proveren.

"Niko nema pravo da zbog nezadovoljstva izbornim rezultatom naružuje sliku Srbije u svetu. Primirite se, proverićemo svaki rezultat na ovim izborima, jer je to važno za našu zemlju. Idemo dalje kao zemlja, demokratija, građani i različiti narodi ujedinjeni u potrebi za dobrim. Ja od toga neću odustati i zbog toga mi je namera da pobedim na ovim izborima na fer i demokratski način", poručio je Tadić.

Tadić je obraćajujći se građanima u Adi poručio da na srpskoj političkoj sceni ima onih koji izbore žele da naruže pretnjama i ružnim rečima i poručio im:

"Primirite se i vodite računa da ćete sutra morati da računate na poslednice svojih reči i onoga što činite", rekao je Tadić.

On je istakao da se ne sme dozvoliti da Srbija ponovo pokaže svetu svoje ružno lice, jer je tokom izbornog procesa posmatraju investitori i državnici, a pažnja svetske javnosti je usmerena na Srbiju.

"Ono što danas pokazujemo je jako važno. Pokazujemo naše lice Evropi i svetu, ali i potencijalnim investitorima koji jedini mogu da otvore nova radna mesta u onom broju koji nam je potreban", rekao je Tadić.

Ponašanje političara na izborima, dodao je on, zbog toga je od presudne važnosti.

Tadić je pozvao građane da izađu na izbore u što većem broju kako ne bi dozvolili da Srbija svetu pokaže to ružno lice.

On je rekao da je samo politika pomirenja, stabilnosti i sigurne budućnosti ono što je ljudima u Srbiji potrebno.

"Srbija je danas činilac stabilnosti i razvoja regiona i zato moramo da pobedimo 20. maja. To su važni izbori koji svedoče o stabilnosti našeg puta u budućnosti", zaključio je Tadić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track