Učenica baba Vange: Tadić ponovo predsednik!

Učenica baba Vange: Tadić ponovo predsednik!

Politika -
Najpoznatija živa bugarska proročica Cvetanka Janakijeva prorekla da u Srbiji neće doći do promene vlasti i da će biti bolje

BEOGRAD - Zapisan mu još jedan mandat.Proročica Cvetanka Ceca Janakijeva, učenica čuvene bugarske vidovnjakinje baba Vange, poručila je da će Boris Tadić ponovo biti izabran za predsednika Srbije. U emisiji „Goli život“ kod Milomira Marića na televiziji Hepi, Janakijeva je rekla da može da kaže ko će da dobije izbore i koliko će procenata koja stranka da osvoji.

- Znam, ali neću da pričam. Samo vam kažem - ko će da pobedi, pobedio je - poručila je ova proročica.

Na to joj je voditelj postavio potpitanje - Znači, pobediće onaj ko je i sad - a Janakijeva je odgovorila:

- Da - rekla je ona.

Na Marićevu opasku da u Srbiji, dakle, neće biti promena, Janakijeva je pojasnila:

- Šta da nema, čekaj. Godine se menjaju. Bez obzira na to što će on da bude taj koji je bio i do sada, imaće više mogućnosti da nešto uradi. Zašto da nema promena. Biće promena! Počinju investicije, počinje da se radi na drugačiji način. Prema njenom proročanstvu, u srpskoj politici će se za četiri godine pojaviti novi ljudi, odnosno, tada će nastati nova politička stranka.

- Biće nova stranka. Za četiri godine - rekla je Janakijeva i dodala da će ta nova stranka i pobediti na izborima.

Ona nije htela da odgovori na pitanje koji srpski političari i biznismeni traže njene savete.

Da li srpska mafija pobeđuje albansku

Milomir Marić pitao je proročicu i kada će srpska mafija postati jača od albanske. Janakijeva mu je na to kroz smeh odgovorila da ne zna.

Ključ Kosova u kamenu

Ova proročica je još dodala da će konflikti na Kosovu biti rešeni kad se otkrije veliki kamen na kome se nalazi oznaka u obliku slova S.

- Na Spasovdan pošten sveštenik da podeli pogaču i vino narodu i da krenu da traže kamen. Kamen se nalazi pre Kosova, s desne strane, a naći će ga muškarac - kazala je baba Vangina učenica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track