TAJKUN: Dragan Đilas težak oko 1,2 milijarde evra!

DSS otkrio

TAJKUN: Dragan Đilas težak oko 1,2 milijarde evra!

Politika -
Lider DS se naglo obogatio od 2004, kada je Boris Tadić postao predsednik Srbije

BEOGRAD - Puniša.Novoizabrani lider DS Dragan Đilas jedan je od najbogatijih Srba, a samo na poslovima iz marketinga zaradio je neverovatnih 1,2 milijarde evra! Ovo je otkrio poslanik DSS Petar Petković, koji je od šefa poslaničke grupe DS Dragoljuba Mićunovića tražio odgovore na pitanja kako su se obogatili pojedini funkcioneri demokrata.

- Da li je pravi primer i dokaz ispravnosti evropskog puta to što je novi predsednik DS (Dragan Đilas, prim. aut) postao jedan od najbogatijih Srba od 2004. godine, od kada je Boris Tadić postao predsednik Srbije - upitao je poslanik DSS.

Prema njegovim rečima, Mićunović može da odgovori i da li su zahvaljujući paroli da EU nema alternativu, Đilas i pojedini iz DS na poslovima marketinga ostvarili promet od preko 1,2 milijarde evra.

- Da li je primer prave odgovornosti i evropske posvećenosti to što je Đilas bio prikriveni vlasnik dnevnika Pres? Da li Mićunović može da upotrebi autoritet šefa poslaničke grupe DS i da zatraži od Agencije za borbu protiv korupcije da utvrdi kako je moguće da je Đilas bio prikriveni vlasnik Presa i time prekršio zakon - naveo je Petković.

BEOGRAD - Puniša.Novoizabrani lider DS Dragan Đilas jedan je od najbogatijih Srba, a samo na poslovima iz marketinga zaradio je neverovatnih 1,2 milijarde evra! Ovo je otkrio poslanik DSS Petar Petković, koji je od šefa poslaničke grupe DS Dragoljuba Mićunovića tražio odgovore na pitanja kako su se obogatili pojedini funkcioneri demokrata.Kompletan tekst o Đilasovom bogatstvu možete pročitati u dnevnim novinama KURIR u broju od utorka, 27. novembra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track