TAJKUNSKA PIJANKA: Političari slavili kod Mila Đuraškovića!
Foto: Damir Dervišagić

Veselili se do zore u „Mrkinoj kafani“

TAJKUNSKA PIJANKA: Političari slavili kod Mila Đuraškovića!

Društvo -
Na proslavi godišnjice braka Mila Đuraškovića, koji je s Miroslavom Miškovićem optužen za pljačku putarskih preduzeća, pojavile se i bivša ministarka iz URS i nekadašnja portparolka Demokratske stranke
1 / 4 Foto: Damir Dervišagić

BEOGRAD - Samo nek je na radost i veselje!Šaroliko društvo okupilo se pre dve večeri u poznatom zemunskom restoranu „Vatrenka“, a među njima su bili brojni gosti iz sveta politike, biznisa i estrade! Tako su se, slučajno ili ne, na istom mestu našli biznismen Milo Đurašković, koji je s vlasnikom „Delte“ Miroslavom Miškovićem pred Specijalnim sudom optužen za milionske zloupotrebe u putarskim preduzećima, te bivši ministri Milutin Mrkonjić (SPS) i Verica Kalanović (URS), kao i nekadašnja portparolka DS Jelena Trivan.

Na terevenci koju su pesmom začinile Ana Bekuta i Tamara Filipović pojavila se i direktorka marketinga „Dunav osiguranja“ Ivana Petrović, te nekoliko zvezda „Granda“ i pevača narodne muzike.To što su se svi našli na jednom mestu iste večeri je, bar kako tvrde, čista slučajnost, pošto su, kažu, povodi za slavlje bili različiti.

Tako Milo Đurašković za Kurir objašnjava da je s prijateljima slavio 20 godina braka.- S prijateljima sam proslavio godišnjicu, ali gošće na mom slavlju nisu bile ni Jelena Trivan niti Verica Kalanović. Bile su u restoranu, ali sasvim slučajno. Ana Bekuta nije pevala specijalno zbog nas, ona nastupa u tom restoranu svakog prvog petka u mesecu. Gospođa Kalanović je bila u društvu Milutina Mrkonjića, dok je, koliko je meni poznato, za trećim stolom Trivanka slavila rođendan - podrobno je objasnio Đurašković.I nekadašnja perjanica DS Jelena Trivan kaže da nije bila ni na kakvoj proslavi Mila Đuraškovića, već da je slavila svoj rođendan.- Ko je od gostiju šta slavio, ne znam, ja sam slavila svoj rođendan. Slikali smo s Mrkom i Anom, ali niko iz tog društva nije bio sa mnom niti ja s njima. Mnogi su čestitali i muzika je javno rekla da mi rođendan. Moji gosti su bili Sandra Perović, Tanja Rađenović, Tamara Tripić, Mister X, kumovi, braća, prijatelji - detaljna je Trivanka.

Verica pobesnelaA ŠTA MISLITE DA SE JA ISELIM?Vericu Kalanović, koja od ostavke Mlađana Dinkića vodi URS, pomalo je iznerviralo naše pitanje otkud ona u kafani sa ovako raznolikim društvom.- Šta mislite, da li bi bilo dobro da se iselim? - pobesnela je bivša ministarka.

Ko ovde koga kopiraTRIVANKA KO RIJANA I SEKABivša političarka i novopečena analitičarka Jelena Trivan za proslavu svog rođendana napravila je specijalnu frizuru po ugledu na pevačicu narodne muzike Seku Aleksić. Zanimljivo je, međutim, da je takvu frizuru pre folkerke furala svetska pop zvezda Rijana, pa nismo sigurni koju od njih dve je kopirala Trivanka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track