TAJNA USPEHA: Čak Noris učio finte od Bosanca
Foto: Http://healthfitnessrevolution.com

Najjači čovek

TAJNA USPEHA: Čak Noris učio finte od Bosanca

Ostali sportovi -
Slavni glumac godinama koristi Re-sync metodu koju je stvorio Bečić

HJUSTON - Samir Bečić, Bosanac rodom iz Ključa, jedan je od vrhunskih fitnes trenera sa kojima je poslednjih godina sarađivao Čak Noris.

Bečić je četiri puta proglašavan za najboljeg fitnes trenera na svetu, a 51 put je dobio priznanje u Americi.

Pored Norisa, "najjačeg čoveka na svetu", Samir je trenirao i poznatog košarkaškog stručnjaka koji vuče poreklo sa naših prostora, Rudija Tomjanovića.

"Od svih poznatih osoba iz sveta džet seta koje sam trenirao u Sjedinjenim Američkim Državama, najveća čast mi je bila da radim s glumcem Čakom Norisom i košarkaškim stručnjakom Rudijem Tomjanovićem. Noris i Tomjanović se nisu međusobno poznavali. Jednom prilikom sam ih na jednoj večeri upoznao. Rudi mi je, kada sam otišao do njega da mu kažem za večeru s Norisom, kazao da sam jači od glumca. Nasmejao sam se i rekao mu da Norisa mnogo poštujem, ali da ne želim da raspravljam o tome", rekao je Bečić, koji 10 godina živi i radi u Hjustonu.

Bečić je u Hjuston stigao 2003. godine iz Nemačke, i od tada promenio način razmišljanja kada je fitnes u pitanju.

"U Americi sam počeo da treniram tri puta više nego u Evropi. Znao sam da ostanem na treningu i po 15 sati. Amerika mi je omogućila da svoj hobi pretvorim u profesiju", istakao je Bečić, koji je tvorac "Re-sync metode" kombinovanja jednostavnosti i efikasnosti u kojoj svaki mišić u telu može biti treniran pomoću pokreta vlastitog tela, čijom se primenom proslavio i sam Čak Noris.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track