TAJNA VEZA: Tom Kruz krije aferu sa glumicom Lorom Pripon
Foto: Rojters

Nova romansa

TAJNA VEZA: Tom Kruz krije aferu sa glumicom Lorom Pripon

Pop kultura -
Iako je želeo da sakrije vezu od očiju javnosti Tom je u tajnoj vezi sa zvezdom serije "Orange Is the New Black", 34-godišnjom Lorom

Iako negiraju da su započeli romansu u novembru prošle godine, Tom Kruz i Lora Pripon su u tajnoj vezi već nekoliko meseci.Iako je želeo da sakrije vezu od očiju javnosti Tom je u tajnoj vezi sa zvezdom serije "Orange Is the New Black", 34-godišnjom Lorom.

Sudeći po rečima izvora, romansa je započeta na snimanju. Glumac je tom prilikom odveo svoju izabranicu na romantičnu večeru u restoran "The Renaissance", unutar hotela "LA's Manor".

"Dovezli su se u njenom omiljenom automobilu. U restoranu ih je čekala, prethodno naručena, boca vina "Merlota" iz 79. Tri sata su sedeli u restoranu i neprestano se smejali", rekao je izvor i dodao da se par poznaje već godinama, preko zajedničkih prijatelja Džona Travolte i njegove supruge Keli Preston.

"Tom je oduvek bio fasciniran Lorom, pogotovo od kada ju je video u seriji "Orange Is the New Black" koja je postala atrakcija. Tada je odlučio da joj se obrati na drugačiji način a ne isključivo poslovan i pita je da izađu", otkrio je izvor.

Nakon pompe koja se podigla oko nove ljubavne romanse, par je izjavio da se oni samo druže kao članovi Sajentološke crkve ali da su tvrdnje o vezi netačne.

Tom Kruz u javnosti nije bio povezivan ni sa jednom devojkom još od razvoda od Kejti Holms, 2012. godine, dok je Lora bila u vezi sa Kris Mastersonom a povezivali su je sa glumcem iz serije "Kalifornikacija", Skot Majkl Fosterom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track