TAJNE GRAFOLOGIJE: Upoznajte osobu analizom rukopisa!
Foto: Shutterstock

Slova

TAJNE GRAFOLOGIJE: Upoznajte osobu analizom rukopisa!

Ludi svet -
U analizi se uzimaju u obzir veličina i nagib potpisa, način na koji koristite ili na koji se razlikuju ime i prezime, naglasci u potpisu

Želite nekog bolje da upoznate? Poslužite se tajnama grafologije. U analizi se uzimaju u obzir veličina i nagib potpisa, način na koji koristite ili na koji se razlikuju ime i prezime, naglasci u potpisu, veličina početnog slova, stil i korišćenje tačke.

Veličina slova pokazuje koliko osoba želi da bude primećena. Ako potpis veličinom i drugim detaljima odgovara uobičajenom rukopisu tada je osoba koju upoznajete zapravo oličenje jednostavnosti. Ipak, ako je potpis nešto veći osoba je samouverena i hrabra i želi da bude primećena.

Slova u potpisu koja odskaču od ostatka teksta upućuju na ambicioznu, ali i sposobnu osobu koja želi da je uvek vide i čuju. Premda otvorene, takve osobe često prikrivaju nesigurnost i manjak samopouzdanja.

Potpis manji od uobičajenog rukopisa označava suprotne osobine. Osoba pati od kopleksa niže vrednosti, vrlo je sramežljiva pa čak i plašljiva. U stanju je da učini sve da privatnost sačuvaju samo za sebe. Osoba koja se tako potpisuje s druge strane vrlo je temeljna i koncentrisana.

Ako su slova u potpisu sitnija u odnosu na ostatak rukopisa to može upućuje na osobu koja najbolje funkcioniše sama u svom svetu.

Ne zaboravite da imate na umu i mesto gde potpis pada. Ako je ispod crte to označava pesimističnu osobu. Ako potpis lebdi iznad linije u pitanju je optimista, a pijana slova takođe otkrivaju karakter. Ona nagnuta na levo otkrivaju rezervisanu i operznu osobu, a ona na desno osobu sklonu manipulacijama.

U slučaju da slova nisu čitka osoba nešto pokušava da sakrije ili je samo bezobzirna. Takođe, ako vam šefov potpis krasi mnogo petlji i uvojaka znajte da radite s kreativcem i rođenim vođom.

(24sata)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track