TAMARA X FACTOR: Ona peva da se naježiš!

Rasplakala žiri

TAMARA X FACTOR: Ona peva da se naježiš!

Pop kultura -
Studentkinja iz Majura izvođenjem Adeline pesme "Don't You Remember" naterala je suze na oči Kristini Kovač i Emini Jahović, a i Željko Joksimović i Kiki Lesandrić nisu ostali ravnodušni pred njenim fenomenalnim glasom

Tamara Milanović (25), studentkinja iz Majura kod Jagodine, peva da se naježiš.Najgledaniji muzički šou na svetu X Factor, koji se emituje na TV Pink, posle druge emitovane epizode, dobio je novu zvezdu, koja je uspela da razneži strogi žiri.

Tamara je izvođenjem Adeline pesme "Don't You Remember" rasplakala Kristinu Kovač i Eminu Jahović, a i Željko Joksimović i Kiki Lesandrić nisu ostali ravnodušni na njen fenomenalan glas.

"Stvarno si bila fenomenalna", kroz suze je izgovorila Emina, nateravši suze na oči i Tamari koja ju je zamolila da ne plače.

"Ja ću da umrem ako ne kažem. Meni su suze na oči krenule, ne zato što je tužna pesma, nego zato što sam u istoj sobi sa svetskim talentom. Pevaš pesmu Adel, al ne zvučiš kao ona", rekla je Kristina. Željko je priznao da se naježio i da je bila fantastična.

http://www.youtube.com/watch?v=DCVicuxxKyY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track