Tanja Savić: U mom braku ne cvetaju ruže!

Intervju, pevačica

Tanja Savić: U mom braku ne cvetaju ruže!

Stars -
Mene Dušan voli, volim i ja njega. Normalno je da se ponekad posvađamo, ali to su sitnice. Ne živim ni ja život kao u bajci

Povratak na velika vrata.Tanja Savić se pre nedelju dana vratila u Srbiju. Bez muža Dušana Jovančevića i sinova Maksima i Đorđa. Oni će joj se pridružiti za dvadesetak dana. Tanja u intervjuu za Kurir ističe da će Dušan morati da usliši njene želje, baš kao i ona njemu što je ispunila da rodi sinove Maksima i Đorđa u Gold Kostu. Savićka priča o svađama s mužem, otkriva da li je pobegla iz Australije, kao i to da li je jedno vreme provela u sigurnoj kući za žene.♦ Kako se osećaš po dolasku u Beograd?- Ni na nebu ni na zemlji (smeh). Srećna sam i zadovoljna. Jedino mi deca mnogo nedostaju. Prvi put sam se odvojila od njih. Bilo je u planu da dođemo svi zajedno. Dušan je potom rekao da bi najbolje bilo da ja dođem, pripremim teren, nađem nam smeštaj, a on će za to vreme srediti deci pasoše.♦ Zbog čega nećete biti kod tvojih roditelja u Radincu, bar dok se ne sredite?- O tome nema ni govora! Tamo nema dovoljno prostora za sve nas, deca traže svoj komfor.♦ Priča se da si se posvađala s mužem, da si mesec dana bila u sigurnoj kući i da si pobegla iz Australije.- Mašta može svašta. Da sam bila u sigurnoj kući, verovatno bih tamo i ostala. Ne bi mi bilo pomoći. Moj muž me nikada ne bi povredio. I kada bi mi uradio nešto, Australija bi sve učinila da me spase. Tamo su žene zaštićene. I Srbija bi mi pomogla. Ali do toga ne bi došlo! Mene Dušan voli, volim i ja njega. Normalno je da se ponekad svađamo. Ne živim život kao u bajci, ne cvetaju mi ruže, posvađam se i ja s mužem, ali to su sitnice.♦ Da li su tačne priče da si u finansijskoj krizi i da te je muka naterala da se vratiš?- Nisam radila, ali sam super živela. Dušan ima motel, i njegovi rade. I da nemamo para, mogli bismo lagano da živimo od socijalne pomoći. Tamo su budžeti preveliki, može da se živi od dečjeg dodatka. Postoje porodice koje tako žive, ali mi, naravno, želimo više.♦ Da li planiraš zauvek da ostaneš u Srbiji?- Vreme je da se posvetim karijeri. Planiram da ostanemo u Srbiji.♦ Kako je Dušan pristao da se iz Australije preseli u Srbiju?- Hteo - ne hteo, moraće da dođe i živi u Srbiji.♦ Znači, od sada ti diktiraš pravila?- Nisam diktator, samo želim da bude mir u kući i da svi budemo srećni. Ovo je najlepši i najlakši način za to. Dušanova želja je bila da se deca tamo rode, ja sam to ispoštovala. Sada ja imam neke želje i došlo je vreme da on meni pomogne da ih ostvarim. Što se tiče njegovog posla, angažovao je ljude koji će brinuti o svemu dok on nije tu. Njegovo prisustvo i nije neophodno.♦ Kaješ li se što si rodila decu u Australiji?- Ne. Deci će uvek trebati australijsko državljanstvo, s obzirom na to kakva su vremena došla.

Tanja pokazala slike Maksima i Đorđa iz svog telefona
Tanja pokazala slike Maksima i Đorđa iz svog telefona

Tanja je Dušana ostavila sa decom u Australiji
Tanja je Dušana ostavila sa decom u Australiji

Prvi nastup za mesec dana!♦ Izdaješ novi singl. Šta je dalje u planu?- Ovih dana promovišem singl „Hotel za izgubljene duše“, a album ne planiram uskoro. Ta pesma je snimljena pretprošle godine, ali nismo uspeli da je izdamo. S nastupima ću početi za mesec dana.

Dušan je ljubomoran♦ Da li si ljubomorna, s obzirom na to da si sada odvojena od supruga?- Ranije nisam bila ljubomorna, a sada jesam. Mislim da je na tu ljubomoru uticao hormonski poremećaj koji se desio, ali sve će doći na svoje.♦ A Dušan?- On je isti. Uvek ljubomoran (smeh).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track