TEMA BROJ JEDAN: Ceo Beograd priča o Ceci!
Foto: Facebook

Ušće već krcato

TEMA BROJ JEDAN: Ceo Beograd priča o Ceci!

Stars -
Kada se prođe glavna kapija na Ušću, Cecina publika trči prema bini, ne bi li bili što bliži pevačici. Prostor oko bine je već krcan fanovima

Koncert Svetlane Cece Ražnatović je danas tema broj jedan u celoj Srbiji, regionu, ali i u Beogradu.

Reporter Kurira išao je ulicama grada i beležio atmosferu pred vidovdanski koncert. U javnom gradskom prevozu, dve tinejdžerke su razgovarale o odeći koju će obući specijalno za koncert, dok se druga pohvalila novim patikama, kupljene namenski za koncert Cece Ražnatović.

U kozmetičkom salonu, gospođa je došla da se "sredi", a kasnije ide sa ćerkom i prijateljicama na koncert. Dodala je da je uzela slobodan dan sa posla da bi uveče mogla da bude odmorna i da bi mogla da peva i da se veseli uz svoje omiljene pesme.

U megamarketima su se mogle čuti priče zaposlenih da su se javili nadređenima da u subotu neće moći da dođu na posao upravo jer su bili na koncertu.

Momak i devojka su kupovali vodu na novinarnici i komentarisali gde će se naći sa prijateljima. Rekli su da će biti veoma teško da nađu drugare jer će biti ogromna gužva.

Kada se prođe glavna kapija na Ušću, Cecina publika trči prema bini, ne bi li bili što bliži pevačici. Prostor oko bine je već krcan fanovima.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Ceca će izaći na binu oko 21 sat i 15 minuta, a koncert će započeti pesmom "Lepi grome moj". Pevačica će za svoju vernu publiku otpevati čak 47 pesama, i presvući će se tri puta. Podsetimo, Ceca je pre 7 godina isto imala plan da se presvuče 3 puta, ali se nakon dva presvlačenja predomislila jer nije htela da pravi pauzu da ne bi prekidala publiku u transu.

Ulice Beograda su skoro prazne, a ulice oko Ušća su već pune. Sve sluti na spektakl!

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Foto: Fejsbuk
Foto: Fejsbuk

http://www.youtube.com/watch?v=nbCw8Psponw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja