Teri: Zaslužio sam crveni karton
Foto: REUTERS

pokajanje

Teri: Zaslužio sam crveni karton

Fudbal -
To, međutim, ne izgleda tako grubo na snimku. Bio sam zbunjen u tom trenutku, podigao sam koleno i osećao se kao da padam. Ipak, zaslužio sam karton i neću se žaliti", izjavio je Ter

BARSELONA - Kapiten Čelsija Džon Teri rekao je da je zaslužio crveni karton u večerašnjem trijumfalnom remiju protiv Barselone (2:2) i da se neće žaliti, bez obzira što neće moći da igra u finalu Lige šampiona, 19. maja u Minhenu.

Terija je turski sudija Kunejt Čakir isključio nakon što je u 37. minutu s leđa kolenom udario u butinu Aleksisa Sančesa.

"To, međutim, ne izgleda tako grubo na snimku. Bio sam zbunjen u tom trenutku, podigao sam koleno i osećao se kao da padam. Ipak, zaslužio sam karton i neću se žaliti", izjavio je Teri i dodao da nije iznenađen fantastičnim uspehom Čelsija."Ovaj klub je veliki i to u potpunosti zaslužuje", poručio je engleski reprezentativac.

Trener "plavaca" Roberto Di Mateo stao je u odbranu svog kažnjenog kapitena.

"Svako može da napravi grešku, svi smo mi ljudska bića. On je sjajan vođa ove grupe igrača. Igrali smo pod velikim pritiskom, ali smo na kraju svi presrećni zbog plasmana u finale", rekao je Di Mateo.

Čelsi će 19. maja u Minhenu biti desetkovan, jer, pored Terija, zbog parnih kartona u finalu Lige šampiona neće moći da igraju još Ivanović, Mejreleš i Ramireš.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track