TEROR U KOLAŠINU: Bombom na hotel Milovog prijatelja Bećirovića!

Obračun

TEROR U KOLAŠINU: Bombom na hotel Milovog prijatelja Bećirovića!

Crna Hronika -
Hotel je vlasništvo kontroverznog biznismena Zorana Ćoća Bećirovića, iz Kolašina, bliskog prijatelja crnogorskog premijera Mila Đukanovića

KOLAŠIN - U četvrtak oko 19 sati, neko je bacio eksplozivnu napravu, najverovatnije bombu, u Spa centar elitnog hotela "Bjanka". Na svu sreću u stravičnoj detonaciji nije bilo stradalih niti povređenih, ali je prouzrokovana veća materijalna šteta. Gosti iz hotela nisu evakuisani.

Hotel je vlasništvo kontroverznog biznismena Zorana Ćoća Bećirovića, iz Kolašina, bliskog prijatelja crnogorskog premijera Mila Đukanovića.

Bećirović, čiji brat Dragan ubijen pre tri godine u Budvi, pod nerazjašnjenim okolnostima, ovih dana je prisutan u medijima zbog sukoba koje ima sa ruskim partnerima u hotelu "Avala", odnosno kockarnici hotela.

Naime, Bećirović i firma "Bepler i Džejkobson" bili su vlasnici hotela"Avala", ali je Bećirović "izguran" iz posla. Ostala mu je samo kockarnica koju drži sa partnerima iz Rusije, koji su u žestokom sukobu sa drugom grupom biznismena iz te zemlje koja upravlja "Avalom".Bećirović je inače i vlasnik Ski centra Jezerine u Kolašinu...

Policija je u četvrtak veče posle eksplozije blokirala sve izlaze iz Kolašina, a u zgradu policije priveden je veći broj osoba.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja