TETOVAŽA LJUBAVI: Mića Megatrend na Sandrinoj ruci!

TETOVAŽA LJUBAVI: Mića Megatrend na Sandrinoj ruci!

Stars -
Obradovićka na levoj podlaktici ispisala ime svog bivšeg frajera, vlasnika i rektora univerziteta na kome je nedavno diplomirala

Urezao joj se u pamćenje.Ali na ruku. Sandra Obradović istetovirala je na levoj podlaktici ime Miće Megatrenda. Bivša farmerka je prošlog leta bila u tajnoj vezi s vlasnikom i rektorom univerziteta na kome je nedavno i diplomirala. A da je on zaista ostavio trag u njenom životu, govori i podatak da je ona ispisala M. Jovanović na svome telu.Iako se Mića u međuvremenu oženio svojom dugogodišnjom verenicom Milicom Đorđević, Sandra očigledno nije uspela da ga zaboravi. Ili to prosto nije ni htela! Kad smo pozvali Obradovićku i rekli joj da znamo za njenu novu tetovažu, ona se začudila:- Odakle vam to? Nemam komentar - rekla je iznenađeno manekenka.Pa, ako je baš želela da se ne sazna za to i da Miću zauvek sa sobom nosi u tajnosti, onda je tetovažu trebalo da smesti na nekom intimnijem mestu.

Mića Jovanović
Mića Jovanović

Mića Jovanović: Prija mi što nosi moje ime!Skoro da je bez komentara ostao i Sandrin nekadašnji ljubavnik kad smo mu saopštili da ona ima istetovirano njegovo ime, ali se ubrzo pribrao:- Nisam upoznat s tim. Veoma sam iznenađen... Nisam siguran da se radi o meni, ali ako sam ja u pitanju, naravno da mi imponuje da neko nosi moje ime - kazao je Mića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track