Tigar: Aco, daj mi mojih 80.000 evra!  Lukas: Dug sam ti vratio još pre tri godine!
Foto: Dragan Kadić

Pevača posle kuma i menadžera juri još jedan poverilac

Tigar: Aco, daj mi mojih 80.000 evra! Lukas: Dug sam ti vratio još pre tri godine!

Stars -
Lovu na sunce: Dejan Popović tvrdi da mu Aleksandar Vuksanović nije vratio novac koji mu je pozajmio još 2010. godine, a to je trebalo da uradi do marta 2011.

Folkera mnogi optužuju da im ne vraća pare.

Pošto je Acu Lukasa njegov kum Tomica Žugić optužio da mu duguje 60.000 evra, a estradni menadžer Saša Mirković da njemu nije vratio čak 285.000 evra, oglasio se i biznismen Dejan Popović Tigar, koji tvrdi da mu Lukas ne vraća 80.000 evra već četiri godine.Potvrda- Ugovor o zajmu, zaključen dana 20. 5. 2010. godine u Beogradu, između Dejana Popovića iz Beograda kao zajmodavca s jedne strane i Aleksandra Vuksanovića iz Beograda kao zajmoprimca s druge strane na sledeći način: Ugovarač zajmodavac daje ugovaraču zajmoprimcu u zajam novac u iznosu od 80.000 evra sa rokom vraćanja najduže za deset meseci od dana zaključenja ovog ugovora i njegovog potpisivanja, tj. 20. 3. 2011. godine - stoji u sudskim spisima koji su dospeli u javnost.Ovu, još jednu u nizu Lukasovih pozajmica, koju je crno na belo sa overenim dokumentima prikazao portal TV Best, potvrdio je i pomenuti biznismen.- S obzirom na to da ste već došli u posed dokumentacije, mogu reći da je vaša informacija tačna i da je dokumentacija istinita - kratko je izjavio Popović.Aca promenio advokataKada smo pozvali Dejana Popovića, on je i za Kurir potvrdio to isto, kao i da mu njegov novac još nije vraćen.- Mogu reći da je dokumentacija tačna i istinita. Lukas nije izmirio svoje obaveze prema meni - naglasio je Popović.Folker, s druge strane, tvrdi da jeste.- Pre tri godine sam vratio taj dug, nemojte me više zvati, za sve ubuduće obraćajte se mom advokatu - rekao je Lukas.Pozvali smo njegovog advokata Miodraga Vukovića, koji nam je rekao da više ne zastupa pevača.

OptužbePopović tvrdi da je Lukasu pozajmio 80.000 evraAcin kum Tomica Žugić rekao da mu pevač duguje 60.000 evraSaša Mirković traži od pevača da mu vrati 285.000 evra

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track