Tipsarević: Sa medaljom obavezno stižem na balkon

Optimizam

Tipsarević: Sa medaljom obavezno stižem na balkon

Tenis -
Teniser Janko Tipsarević se sprema za nastup na Olimpijskim igrama u Londonu, ali tvrdi da će u slučaju da ne osvoji medalju to za njega biti događaj kao i svaki drugi

Teniser Janko Tipsarević se sprema za nastup na Olimpijskim igrama u Londonu, ali tvrdi da će u slučaju da ne osvoji medalju to za njega biti događaj kao i svaki drugi. Ipak, u slučaju da se domogne odličja, čekaju ga obaveze za koje je morao i pismeno da se obaveže.

"Srpski narod voli da proslavlja uspehe svojih sportista, tako da se uvek pravi doček kada neka reprezentacija poput rukometaša, vaterpolista ili odbojkaša osvoje neku medalju, ili kada to učini Novak na nekom velikom turniru. Mi igramo u Torontu nedelju dana posle Olimpijskih igara, ali smo morali da potpišemo ugovor da ćemo se pojaviti na balkonu Skupštine grada na dočeku u slučaju da osvojimo neku medalju i da tek onda možemo da letimo za Kanadu", otkrio je Tipsarević.On je takođe dodao da ga veoma raduje što će biti u kući na Vimbldonu zajedno sa Novakom, Viktorom i Nenadom."Bićemo svi u kući zajedno sa selektorom naše Dejvis kup reprezentacije Bogdanom Obradovićem i dvojicom fizioterapeuta. Najvažnije je da se, baš kao i u Dejvis kupu, osećamo kao pravi tim. To je deo druženja koji mi se mnogo sviđa. Možemo da se opustimo posle svakog dana, možda napravimo i neki roštilj u bašti. Pokušaćemo i da nekoliko puta odemo do Olimpijskog sela, a naravno bićemo i na svečanom otvaranju", zaključio je Janko.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja