TITOVA UNUKA: Deda nije hteo da ga sahrane u Beogradu, a Jovanku nisam ni videla!
Foto: Facebook

Saša Broz

TITOVA UNUKA: Deda nije hteo da ga sahrane u Beogradu, a Jovanku nisam ni videla!

Društvo -
Poslednjih 11 godina Titovog života Jovanka nije bila prisutna niti na jednom, zaista niti na jednom porodičnom okupljanju, kaže Saša, koja besni i na medije

ZAGREB - Poslednjih 11 godina života mog dede Jovanka nije bila prisutna niti na jednom, zaista niti na jednom porodičnom okupljanju. Deda je nikada nije spominjao, napisala je u obraćanju javnosti Titova unuka Saša Broz. Ona tvrdi da Tito nikada nije rekao da želi biti sahranjen u Beogradu. Dodala je da bi, po njenom, Tita trebalo sahraniti u Zagrebu, a Jovanku je opisala rečima "bila jednom jedna ljubav, koje više ni..."

U obraćanju javnosti kaže:

"Dragi mediji, ako ste već decenijama u stanju da kopate po nečijem životu i ako se ponašate kao da znate sve i ako ste u stanju konstruirati i objavljivati " life story" prema političkim i "kako vetar duva" prilikama... Onda ste nekim čudom propustili informisati naciju da moj deda nikada nigde i nikome nije rekao gde želi biti sahranjen. Da ja pitam odavno bi bio blizu mene u Zagrebu koji je tako volio. Bio je građanin sveta, ali u prvom redu Hrvat! Takođe vam je promaklo da zadnjih 11 godina života mog dede ( kažu i mnogo duže ali ja pamtim toliko) Jovanka nije bila prisutna niti na jednom - zaista niti na jednom porodičnom okupljanju. Deda je nikad nije spominjao. Videla je tek jednom, na sahrani dede, na kojem je bila isključivo jer su to tražili moj otac i moj stric. Kako je završila priča između dede i nje zapravo me ne zanima. Niti bi sve vas to trebalo zanimati.To je njihova stvar. Da su svi ti medijski " polipi" upućeni, kako misle da jesu, ne bi mahnito divljali po mojim telefonima i tražili izjavu. Zapravo evo izjave "Dvoje ljudi su jednom imali nešto i to nešto je jednom prestalo. Kraj priče". Ja ću ipak oprostite, svečarski, moja Sara danas ima 19- rođendan. Hvala svima koji razumeju!

http://www.youtube.com/watch?v=Xw2ov27rXBM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track