TO SE ZOVE SELFI: Indi skinula gaćice i slikala guzu!
Foto: Facebook

Provokativno

TO SE ZOVE SELFI: Indi skinula gaćice i slikala guzu!

Stars -
Pevačica je bila veoma ljuta zbog komentara o njenoj kilaži i njenim oblinama, pa je rešila da svima pokaže kako ona u stvari izgleda

Folk pevačica Indira Aradinović Indi na svojoj Fejsbuk stranici objavila je veoma provokativne fotografije. Naime, folkerka je napravila nekoliko selfija, ali bez gaćica i u veoma seksi pozama.

Indi je bila veoma ljuta zbog komentara o njenoj kilaži i njenim oblinama, pa je rešila da svima pokaže kako ona u stvari izgleda.

"Objasni im Bože, da mi se može... Dakle, evo jedan set fotografija, pošto me ovakvu nikada nećete uslikati na nastupu...!...Morala sam ovaj put bez gaćica, ali tu su pojasevi za butine da kad budem igrala uz moju NOVU PESMU, koja uskoro izlazi, da se ne trese puno salo...", napisala je pevačica.

Pevačica, kao se priča, muči muku s kilogramima i često je na dijetama, ali joj ne ide od ruke. Po svemu sudeći, Indi mnogo Mnongo je

"Nebrojeno puta se onesvestila i dovela u pitanje svoje zdravlje zbog rigoroznih dijeta koje je držala i izgladnjivala se, ali džaba. Probala je čak i metodu topljenja masti koju koristi njena koleginica Danijela Vranić, ali nije uspela. Sada je Seka Aleksić uzela pod svoje i obećala da će je dovesti u red. Platila joj je ličnog trenera i dala režim ishrane koji ona jede, pa tako sada idu zajedno na treninge", rekao je izvor.

EPK/Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja