Toni Brekston: Htela sam da se ubijem zbog teške depresije!
Foto: Beta Ap

Imala je psihičkih problema

Toni Brekston: Htela sam da se ubijem zbog teške depresije!

Pop kultura -
Pevačica objavila memoare u kojima je pisala o želji da okonča svoj život i bankrotu posle kojeg se oporavila zahvaljujući rijaliti šouu

Sad ceo svet zna kroz kakve je sve muke prošla.Toni Brekston (47) otkrila je svoje tajne u memoarima koje je nedavno objavila. Ona je pisala i o teškom psihičkom stanju tokom kojeg je želela sebi da oduzme život. Jedini spas od teške situacije s kojom se suočila videla je u samoubistvu.

- Uopšte nisam pazila dok sam prelazila ulicu. Bilo me je baš briga šta će biti sa mnom - napisala je nekada velika svetska zvezda u svojim memoarima.Loši poslovni poteziOna je objavila i da je u vreme svoje najveće slave devedesetih bila veoma depresivna. Nakon što je objavila album „Secrets“, Toni je bankrotirala.- Imala sam mnogo loših poslovnih poteza. To me je na kraju dovelo i do psihičke propasti - rekla je Toni.Šest meseci paklaPevačica je više puta pokušavala da se vrati na scenu i tako se izvuče iz finansijske bule, ali joj to nikako nije polazilo za rukom. Prošle godine je najavila svoj definitivni odlazak u penziju, ali posle samo šest meseci se vratila, i to u rijalitiju „Braxton Family Values“, koji ju je spasao lošeg finansijskog stanja jer je bio veoma gledan.Inače, ona je izgubila autorska prava za 27 svojih pesama. Toni Brekston je dobitnica šest Gremi nagrada. Prošle godine se razvela od Kerija Levisa, s kojim je provela 12 godina u braku. Imaju dva sina, Denima (13) i Dizela (11).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track