TRAGEDIJA: Žena umrla tokom rutinske operacije!

Još jedan skandal u čačanskoj bolnici

TRAGEDIJA: Žena umrla tokom rutinske operacije!

Društvo -
Mila Marinković (36) preminula usred hirurškog zahvata na skočnom zglobu. Porodica u šoku jer nikada nije imala nikakvih zdravstvenih problema

ČAČAK - Zavijeni u crno!Mila Marinković (36) iz čačanskog naselja Ljubić preminula je prekjuče u Opštoj bolnici u Čačku posle operacije skočnog zgloba. Porodica kaže da je Mila nogu polomila neposredno pred uskršnje praznike jer se okliznula i pala. Primljena je u bolnicu, gde su joj stavili teg, a takođe tvrde da je tamo otišla potpuno zdrava.U porodici Marinkovića juče su vladali šok i neverica, suprug, roditelji i prijatelji zanemeli su od tuge.Danima čekala operaciju- Rekli su da će taj teg nositi nekoliko dana i da će posle praznika biti operisana. Nogu je polomila u skočnom zglobu. Svakoga dana su govorili da ona nije na redu. Tokom operacije pozvao nas je lekar da nam kaže da je preminula. Lekar koji je izašao da nam to saopšti kazao nam je da se takve stvari dešavaju i da im je žao. Nije nam jasno kako je moguće da žena na operaciju ode potpuno zdrava i da umre iz čista mira - priča Milin suprug Mladen, s kojim ona ima dvoje dece, jedno predškolskog uzrasta, a drugo je staro tri godine.

Neutešan... Mladen Marinković
Neutešan... Mladen Marinković

- Mila je operisana deveti dan pošto je polomila nogu, rekli su nam da sale ne rade zbog praznika i da zbog toga mora da se čeka. Pre operacije urađene su sve neophodne analize koje ukazuju na to da je bila potpuno zdrava. Ne znam šta da kažem ćerkicama- kaže kroz suze njen suprug.Kada je porodica pitala čačanske lekare od čega je Mila umrla, odgovorili su da ne znaju.Muka po sirotinji- Danima je čekala da bude operisana. Tvrdim, da smo imali pare da damo lekarima, ovo se ne bi desilo, nego se sva muka slomi na sirotinji - kaže Milisavka, Milina svekrva.

U neverici... Svekrva Milisavka
U neverici... Svekrva Milisavka

BolnicaNE ZNAMO UZROK SMRTIPR bolnice doktor Miroslav Sretenović izjavio je da je smrt pacijentkinje nastupila u hirurškoj sali tokom ortopedskog zahvata nožnog zgloba.- Došlo je do intraoperativnih problema koji su se završili smrtnim ishodom. Biće preduzete sve radnje predviđene u ovakvim slučajevima kako bi se utvrdile okolnosti ovog događaja. U ovom trenutku možemo samo da nagađamo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track