Treći čovek Rusije u Zvezdi

Putinov prijatelj na marakani

Treći čovek Rusije u Zvezdi

Fudbal -

Zvezda je velika.Najbolji prijatelj Vladimira Putina, predsednika Rusije, Aleksandar Hirurg Zaldostanov posetio je juče stadion Crvene zvezde. Predsednik bajkerskog kluba Noćni vukovi i veliki prijatelj Srba, posle vaskršnjih praznika provedenih na Hilandaru, iznenada je došao u Beograd. Ruski novinari kažu da je Zaldostanov treći čovek te države, iza Putina i Medvedeva.

Na Marakani su ga primili čelnici Sportskog društva i Fudbalskog kluba Crvena zvezda Petar Škundrić, Dušan Mrakić i Goran Vesić. Kurir ekskluzivno saznaje da se Aleksandar Zaldostanov fotografisao na stadionu, a onda, posle nekoliko minuta, poslao MMS poruke predsedniku Rusije Vladimiru Putinu.

- Za Crvenu zvezdu je čuo i ranije, a posebno ga je zainteresovala kada je prilikom posete Vladimira Putina video transparent „Stariji brate, poljubi našu majčicu (Rusiju) i kaži joj da smo ponosni, da se borimo i da ćemo se boriti, kaži da je volimo“. Baš tim insertom sa severa započeo je skup bajkera u Sevastopolju prošle godine. Dva puta sam bio u bajker centru u Moskvi i oba puta sam se uverio da se tamo, osim ruske, vijori samo srpska zastava, pored koje je transparent sa Marakane - otkrio je za Kurir Dušan Mrakić.

(A. R.)

Putin stiže 2014.

Vladimir Putin član je bajkerskog kluba Noćni vukovi, a Crvenu zvezdu je posetio 23. marta 2011. godine. Aleksandar Zaldostanov otkrio je da će Beograd 2014. godine biti organizator velikog godišnjeg moto-skupa moskovskih motociklista, kada će Putin ponovo posetiti Srbiju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track