TRENUTAK ISTINE: Darko Šarić peva o političarima!
Foto: Kurir štampano

Danas se Otvara Pandorina kutija

TRENUTAK ISTINE: Darko Šarić peva o političarima!

Politika -
Očekuje se da narko-bos iznese sve o svojim kontaktima i susretima s političarima, koga je od njih i na koji način zadužio

BEOGRAD - Još malo pa gotovo!Darku Šariću, vođi narko-klana, koji se tereti za šverc kokaina iz Latinske Amerike u zapadnu Evropu, danas počinje suđenje pred Specijalnim sudom u Beogradu. Prema saznanjima Kurira, Šarić će negirati krivicu i optužiće određene političke strukture s kojima je ranije bio vrlo blizak da su mu sve to podmetnule.Početak kraja- Verujem da će Šarić tokom suđenja otkriti sve o svojim kontaktima i susretima s političarima, ali i koje je od njih i na koji način zadužio. Možda već danas kaže ko su političari s kojima je bio u kontaktu, a možda upravo te informacije sačuva kao keca u rukavu za sam kraj. U svakom slučaju, suđenje Darku Šariću je početak kraja za neke ovdašnje političare - kaže izvor Kurira i podseća da se mafijaš raspitivao za zdravlje pojedinih političara, o čemu je naš list već pisao.Da će suđenje Šariću biti fatalno po neke političare, potvrdio je i funkcioner SNS Zoran Babić.- Oni koji su sadili tikve sa Šarićem, neka budu spremni da im se o glavu razbiju. Oni verovatno nemaju miran san i razmišljaju šta će Šarić reći danas, šta je sve finansirao, koga, ko je tu koga izdao - kazao je Babić i dodao da je SNS miran što se tiče svedočenja Darka Šarića.- SNS i ja smo veoma srećni i zadovoljni što je Šarić dostupan istražnim organima, pravosudnom sistemu Srbije, što su BIA i Aleksandar Vučić, kao koordinator svih službi bezbednosti, napravili sjajan posao - naveo je Babić, dok je premijer Ivica Dačić juče kazao da Darka Šarića nikad lično nije upoznao.PanikaKurir je već pisao da je pola Srbije u strahu od saslušanja mafijaša iz Pljevalja, a da najviše problema mogu da imaju Miroslav Mišković, vlasnik „Delta holdinga“, i Branko Lazarević, bivši šef Dačićevog kabineta.- Pola Srbije je u panici od njegovog saslušanja. Političari, tajkuni, funkcioneri u državnim strukturama, svi njegovi jataci, krtice tresu se zbog tog iskaza jer bi mnogi mogli da „padnu“ - kaže izvor Kurira.

Čekaju šta će Šarić da kaže... Branko Lazarević i Miroslav Mišković
Čekaju šta će Šarić da kaže... Branko Lazarević i Miroslav Mišković

Miodrag RakićOBJAVITE SNIMKE RAZGOVORA POLITIČARA I ŠARIĆAStvarno ne razumem zašto je Branko Ružić nervozan. Zar se svi ne radujemo činjenici da su se hapšenjem Šarića stekli uslovi da se sve afere u vezi s njim reše na mestu predviđenim zakonom, u Specijalnom sudu. Ili možda socijalisti i Ružić imaju drugačije ideje. Inače, moj predlog je da se po okončanju sudskog postupka donese odluka o skidanju tajne sa svih presretnutih razgovora - rekao je nedavno Miodrag Rakić u razgovoru za naš list.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track