TREZNILA SE U POLICIJI: Sandra Obradović uhvaćena sa 1,26 promila!
Foto: Damir Dervišagić

Iza rešetaka: Manekenka posle noćnog provoda u pritvoru

TREZNILA SE U POLICIJI: Sandra Obradović uhvaćena sa 1,26 promila!

Stars -
Preselo joj piće: Obradovićeva provela 12 sati u stanici na Novom Beogradu, a vozačka dozvola će joj biti oduzeta na šest meseci

Sledeći put da se pozove taksi.Sandra Obradović provela je 12 sati u policijskoj stanici na Novom Beogradu, saznaje Kurir od izvora iz policije. Ona je u četvrtak u tri sata ujutro nakon noćnog provoda privedena zbog vožnje u pijanom stanju. Manekenku i bivšu učesnicu „Farme“ po povratku sa žurke zaustavila je saobraćajna policija i prilikom kontrole urađen joj je alko-test. Ustanovljeno je da je imala 1,26 promila alkohola u krvi. Odmah je upućena na trežnjenje.Uhvatila je panika- Sandra se sa društvom provodila na jednom splavu i nije razmišljala koliko će popiti. Kada je primetila da joj se malo zamutilo od alkohola, bez razmišljanja je krenula kući. Usput su je na Novom Beogradu zaustavili saobraćajci. Odmah ju je uhvatila panika. Tražili su joj dokumenta, a potom su joj alkometrom izmerili nedozvoljenu količinu alkohola u krvi. Nakon toga, odvezli su je u policijsku stanicu i zadržali je celu noć na trežnjenju - otkriva naš sagovornik i dodaje da ona pola godine neće smeti da sedne za volan:

- Prema zakonu, kad vozač ima od 1,2 do 1,6 promila alkohola u krvi, to spada u teško pijanstvo i to je upravo slučaj sa Sandrom. Za ovaj prekršaj predviđena je novčana kazna od 15.000 do 30.000 dinara ili kazna do 30 dana zatvora, 10 kaznenih poena i šest meseci bez vozačke dozvole.Sandra nas izbegavaPozvali smo Obradovićevu za komentar, ali ona nije htela ni da sasluša naše pitanje. Kao da je želela da što pre prekine razgovor.- Pozovite me za 15 minuta - poručila je i prekinula vezu.Pozvali smo je za 15 minuta. Nije se javila. Pozvali smo je i za pola sata. Nije se javila. Pa za 45 minuta. Ništa. Pozvali smo je i za sat. Mrka kapa. Više je nismo zvali pošto je ovaj broj morao da ide u štampariju.

ESTRADNI PIJANCIDunja Ilić - 2,20 promilaRAZBILA SE OD ALKOHOLADunja Ilić je početkom oktobra prošle godine 24 sata zadržana u policijskoj stanici jer je izazvala saobraćajnu nesreću. Ona je vozila sa više od 2,20 promila alkohola u krvi i mrtva pijana udarila je u parkirano vozilo.Vlado Georgiev - 1,67 promilaREDOVAN NA TREŽNJENJUVlado Georgiev je više puta uhvaćen pijan za volanom. Kako Kurir saznaje, do sada mu je ustanovljeno četiri puta 0,6 promila, jednom 1,11 promila i jednom 1,67 promila alkohola u krvi.Ana Nikolić -2,03 promilaPRAVILA HAOS U STANICIAna Nikolić je pre tri i po godine provela noć u policijskoj stanici u Rakovici, gde je imala sukob s policijom. Kada su je zaustavili, pevačica je jedva gledala na oči i izmereno joj je 2,03 promila alkohola u krvu, nakon čega je sa bratom zadržana na trežnjenju. Ona je od toga napravila opšti haos.Danijela Vranić -1,84 promilaTUKLA SE S POLICIJOMDanijela Vranić privedena je pre dve godine zbog vožnje u pijanom stanju. Tada je ustanovljeno da ima 1,84 promila alkohola u krvi. Prethodno je pokušala da prođe ulicom koja je bila zatvorena zbog dočeka odbojkaša, što joj policajci nisu dozvolili. Nakon toga je pokušala da pobegne, ali posle kraće jurnjave po gradu ipak su je stigli. Pevačica se prvo svađala s njima, a onda je i udarila jednog policajca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track