Trivan: Rističević da mi se izvini!
Foto: Kurir štampano

Nesporazum

Trivan: Rističević da mi se izvini!

Politika -
Vređao jednu ženu i to zato što je verovao da se svako pominjanje kukuruza odnosi na njega - saopštila bivša članica DS

BEOGRAD - Bivša članica DS Jelena Trivan ogorčena je zbog izjave predsednika Narodne seljačke stranke Marijana Rističevića! Ona je od Rističevića zatražila da joj se javno izvini.

- Tražim javno izvinjenje od Rističevića i poslaničke grupe koju predstavlja jer je na najprimitivniji način vređao jednu ženu i to zato što je verovao da se svako pominjanje kukuruza odnosi na njega. Takve reči bez osnova, bez izvinjenja i bez ograđivanja onih sa kojima je bio na listi su znak da je na srpskoj političkoj sceni moguće jednu ženu i majku vređati na najprizemniji način bez osude - saopštila je Trivanova.Marijan Rističević izvređao je Jelenu Trivan i Olju Bećković jer je pogrešno razumeo da je, gostujući u emisiji „Utisak nedelje", bivša članica DS kazala za njega da nije za politiku, već za branje kukuruza. Rističević joj je na to žestoko uzvratio rekavši za skupštinsku koleginicu da je ni manje ni više nego -„zlojebica"!

- Kakve su ove zlojebice?! Večeras su me Bećkovićka i Trivanka, ničim izazvane, isprozivale da nisam za politiku, već da treba da berem kukuruz. Istina, ja berem kukuruz i ne vidim u tome ništa loše, neko mora i to da radi. I Narodna skupština treba da ima predstavnike svih slojeva društva, a ne samo lekare, advokate i menadžere - opleo je Rističević po koleginici na Fejsbuku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track