Trudna Ljubina ćerka pištoljem iznuđivala novac

Pantovićkina starija naslednica na sudu

Trudna Ljubina ćerka pištoljem iznuđivala novac

Stars -
Uvek uz momka: Aleksandra Subotić sumnjiči se da je dečku Aleksandru Čabarkapi u drugom mesecu trudnoće bila saučesnik u iznudi

Sapunica bez kraja!Sedamnaestogodišnjoj Aleksandri Subotić, ćerki bivše učesnice „Farme“ Ljube Pantović (34), sudi se pred odeljenjem Višeg suda za maloletnike zbog iznude! Kako Kurir nezvanično saznaje, njoj se na teret stavlja da je s dečkom Aleksandrom Čabarkapom, dok je bila trudna, uz pretnju pištoljem pokušala da natera Nenada P. da im bez osnova da 30.000 evra! Preti joj privođenjeMeđutim, kako se ne odaziva na sudske pozive, kako saznajemo, njoj preti i privođenje.- Ljubavni par, koji je otpočeo vezu u vreme dok je Aleksandrina majka, a Čabarkapina bivša devojka bila u rijalitiju, kako se sumnja, 3. maja prošle godine našao se u kafiću „Rezime“ na Obilićevom vencu sa Nenadom P. Čabarkapa mu je navodno tražio novac, a pošto Nenad nije pristajao, Aleksandra je iz torbice izvadila pištolj i dodala ga svom dečku - kaže izvor Kurira iz suda.Kako navodi naš izvor, zbog toga što je u vreme izvršenja krivičnog dela bila maloletna, Ljubinoj ćerki se sudi pred sudom za maloletnike, a Čabarkapi pred redovnim sudom.- Aleksandri je suđenje bilo zakazano za ponedeljak, ali se nije pojavila. Stražari su u sud doveli Čabarkapu, koji je trenutno u pritvoru zbog sumnje da je pokušao da ubije Aleksandrinog oca Karađorđa Subotića - kaže izvor Kurira.Kolateralna štetaČabarkapa, kome je Ljubina ćerka u novembru prošle godine rodila žensko dete, iskoristio je pojavljivanje pred sudom da kaže da maloletna Aleksandra nije kriva.- Ona je samo kolateralna šteta, nema nikakve veze s tim. Nije čak ni sedela za istim stolom s nama u tom kafiću. Od Nenada nisam iznuđivao novac, nego smo razgovarali o drugom sudskom postupku koji se vodi protiv njega i mene zbog otmice - rekao je navodno Čabarkapa i objasnio sudiji da je sa Aleksandrom u vezi od februara 2013.- Ona mi je devojka, rodila mi je dete, ali mi nije žena. Ja sam oženjen - pokušao je da opiše neobične porodične odnose ove familije Čabarkapa.

ČabarkapaŠTITI SVOJU DEVOJKUAleksandar Čabarkapa je rekao sudu da Aleksandra živi na istoj adresi i da verovatno nije dobila poziv za suđenje.- Ona nije u dobrim odnosima sa stricem i verovatno on baca pozive. Majka joj je u Finskoj, a otac u pritvoru - pokušao je da opravda majku svog deteta Čabarkapa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track