TRUDNA NA ULICI: Ljubina ćerka pobegla od kuće!
Foto: Drana Kadić

U KBC „Zvezdara“ potvrđeno drugo stanje

TRUDNA NA ULICI: Ljubina ćerka pobegla od kuće!

Stars -
Nakon žestoke svađe s majkom 16-godišnjakinja Aleksandra napustila dom i ostavila Pantovićku u suzama; Aleksandar Čabarkapa raskinuo s bivšom farmerkom i nastavio vezu s njenom ćerkom Aleksandrom

Maloletna ćerka Ljube Pantović u četvrtom je mesecu trudnoće i pobegla je od kuće iste večeri kad je njena majka izbačena s „Farme“.Ovu informaciju objavio je nedeljnik Star, a kako Kurir saznaje, Aleksandar Čabarkapa je raskinuo vezu s bodi-bilderkom i ostao u šemi s Aleksandrom. Po lekarskom izveštaju od 21. juna iz KBC „Zvezdara“ do kojeg je došao pomenuti magazin, da se zaključiti da je Ljubina starija ćerka zatrudnela s maminim dečkom još pre njenog ulaska u rijaliti! A kad se tome pridoda da on sa zvaničnom suprugom čeka četvrto dete, nastaje opšta konfuzija.U više navrata smo pokušali da od Pantovićke dobijemo izjavu šta se izdešavalo po njenom povratku u civilizaciju i suočavanju s događajima tokom njenog tromesečnog boravka u Lisoviću, ali ona nije želela da govori o tome.- Ljuba se po izlasku s Farme videla s ćerkom. Taj susret je protekao u žestokoj svađi. Urlale su jedna na drugu, a onda je ćerka otišla s dečkom i Ljubu ostavila u suzama - otkriva izvor za magazin Star i navodi da se nakon tog prepucavanja 16-godišnjakinja više nije javljala porodici, odnosno da je pobegla s Čabarkapom.Tokom proteklog perioda Aleksandar je davao kontradiktorne izjave o svojoj vezi s devojčicom tvrdio je da jeste trudna, pa da nije... Ali objavljeni nalaz specijaliste otklanja svaku sumnju pošto je u njemu propisan lek „utrogestan“, koji se daje za održavanje trudnoće.- Aleksandar i od svoje zakonite supruge, koja samo što se nije porodila, krije da Ljubina ćerka takođe nosi njegovo dete. Tinejdžerka koja nema ni ličnu kartu napustila je svoj dom, pa nije isključeno da ju je Čabarkapa oteo - dodaje izvor Stara.

Ovde piše da je Aleksandra u 4. mesecu trudnoće
Ovde piše da je Aleksandra u 4. mesecu trudnoće

Porodična drama... Ljuba Pantović
Porodična drama... Ljuba Pantović

Lekarska potvrdaU lekarskom izveštaju iz KBC „Zvezdara“ navedeno je da se devojčica javila na pregled zbog bolova u donjem stomaku, kao i da je potpuno zdrava. Propisan joj je lek „utrogestan“, koji sadrži hormon progesteron i najčešća je propisana terapija za održavanje trudnoće.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track