TUGA DO NEBA: Pičiz kremirana u kovčegu s likom njenih sinova
Foto: Ap

Potresno

TUGA DO NEBA: Pičiz kremirana u kovčegu s likom njenih sinova

Pop kultura -
Slika na kojoj su ona, njeni sinovi, Fedru i Astal i njen suprug Tomas nikog nije ostavila ravnodušnim

Tuga do neba!Pičiz Geldof, ćerka Boba Geldofa i Pole Jets, održana je danas u crkvi "Sveta Meri Magdalena i Sveti Lorens u Davingtonu, u blizini Kenta. Obred je priređen na istom mestu gde je pre dve godine bilo venčanje Pičiz i njenog drugog supruga Tomasom Koena.

Pičiz Geldof kremirana je u kovčegu na kojem je nacrtan porodični portert. Slika na kojoj su ona, njeni sinovi, Fedru i Astal i njen suprug Tomas nikog nije ostavila ravnodušnim.

Kremiranju je pored porodice prisustvovao veliki broj poznatih ličnosti, Kejt Mos, koja je došla u pratnji supruga Džejmsa Hinsa, vojvotkinja od Jorka, Sara Ferguson, Trudi Stiler, supruga pevača Stinga, Džo Vud, bivša supruga Ronija Vuda, gitariste "Roling stonsa" i mnogi drugi.

Pepeo Pičiz Geldof biće posut u bašti u porodičnoj kući u Kentu gde je ćerka Boba Geldofa kao devojčica provodila najviše vremena.

Još se ne zna uzrok smrti
Još se ne zna uzrok smrti

Podsetimo, ćerka irskog muzičara Boba Geldofa i TV voditeljke Pole Jejts, pronađena je mrtva početkom meseca svom domu u Kentu, na jugoistoku Engleske. Policija Kenta je saopštila da autopsijom mlade žene nije utvrđen uzrok njene smrti, a da će se na toksikološki izveštaj čekati nekoliko nedelja.

Pičiz Geldof radila je kao manekenka, novinar i TV voditelj. Nedavno se udala za muzičara Toma Koena s kojim je imala dva sina. Mediji nagađaju da je mogući uzrok smrti predoziranje, jer je u prošlosti, po sopstvenom priznanju. Pičiz eksperimentisala sa drogama. Neki smatraju da joj je srce otkazalo kao posledica drakonske dijete. Policija njenu smrt još vodi kao nerazjašnjenu i iznenadnu.

Kremirana u crkvi gde se venčala sa drugim suprugom Tomom
Kremirana u crkvi gde se venčala sa drugim suprugom Tomom

(EPK/žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track