TUGA SAVIĆA: Naša Una se mnogo muči

Svakim danom sve očajniji

TUGA SAVIĆA: Naša Una se mnogo muči

Društvo -
Znam da će moje dete imati snage da izdrži dok ne skupimo prokleti novac, od čega joj zavisi život, priča majka Sandra Savić

BEOGRAD - Roditelji devojčice u strahu.Ne znam više šta da radim, ne mogu da joj pomognem, a duša me boli da je gledam kako se svakim danom sve više muči. Duša moja mala, ne može više da izdrži da ide po bolnicama. Neće ni da jede, oslabila je nekoliko kilograma. Muka joj je od svega, sve što pojede - povrati - rekla je za Kurir juče Unina mama Sandra Savić, žena koja ima samo jednu želju - da joj dete ozdravi.Strah- Sve bih dala da svane dan kad će mi saopštiti da je Una zdrava i da se ovaj pakao više nikad neće ponoviti. Verujte mi, sve ovo mi liči na užasan san iz kojeg moram brzo da se probudim. Znam da će moja malena devojčica imati snage da izdrži dok ne sakupimo prokleti novac, od kojeg, nažalost, zavisi njen život - kroz suze priča Sandra i dodaje da je Una pre dva dana dobila užasnu alergiju.- Od silnih hemoterapija dobila je neku alergiju. Po celom telu se osula, pa je i zbog toga mnogo nervozna - kaže Sandra. Na računu male Une i dalje je samo 55.000 evra, a za operaciju je potrebno čak 180.000.ItalijaPodsetimo, dvogodišnja Una Savić boluje od najtežeg oblika leukemije, filadelfije plus.Operacija je prvo trebalo da bude urađena na jednoj klinici u Frankfurtu, za šta je bilo potrebno 250.000 evra. Međutim, Unini roditelji Saša i Sandra saznali su da je u italijanskoj klinici ta vrsta transplantacije mnogo jeftinija, te će, ako se novac sakupi, Una tamo biti operisana. Transplantacija u Italiji košta 180.000 evra.

Ognjanovići, već danas možete spasti UnuNebojša i Jelena Ognjanović na nekoliko računa imaju oko 1,6 miliona evra prikupljenih u humanitarnoj akciji za lečenje male Tijane. Samo na privatnom Jeleninom računu ostalo je 1.260.000 evra, a na namenskom oko 400.000. Deo novca koji se nalazi na Jeleninom računu ne podleže ostavinskoj raspravi i već danas bi mogao biti prebačen na račun male Une, kojoj je potrebno još 125.000 evra. Ako prebacite te pare s vašeg računa, Una bi već krajem nedelje mogla otputovati u Italiju i biti operisana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track