SILEDŽIJA: Ćazim Osmani tukao Mandu Popović u Ziri

Vođa klana beži od policije

SILEDŽIJA: Ćazim Osmani tukao Mandu Popović u Ziri

Crna Hronika -
Policija traga za albanskim biznismenom, koji je u beogradskom hotelu udarao svoju devojku, a potom pobegao crvenim „ferarijem“

BEOGRAD - Sve zbog ljubomore.Ćazim Osmani zvani Feliks, kontroverzni albanski biznismen, čije se bogatstvo procenjuje na oko 400 miliona evra, pretukao je u petak veče svoju dugogodišnju devojku, Crnogorku Mandu Popović u hotelu „Zira“, u kojem je odseo. Do sukoba je došlo u restoranu, gde su zajedno sedeli.Oboje nestali posle incidenta- Svađali su se, a potom je on izgubio živce i krenuo da je udara. Kad je počela da viče, on se pokupio i izašao, seo u crveni „ferari“ i pobegao. Policija traga za njim - navodi naš izvor iz istrage.Nakon incidenta i Manda je istrčala iz hotela i otišla u nepoznatom pravcu, tako da nije poznato kakve povrede ima. Prema nezvaničnim informacijama, motiv sukoba su ljubavni problemi. Ćazimu, navodno, smeta što je Popovićeva previše ljubomorna.- Kad Ćazim dođe u policiju, znaćemo tačno zašto je digao ruku na nju - navodi naš izvor.

Nije prijavila povrede... Manda Popović
Nije prijavila povrede... Manda Popović

Manda letos tukla Anu NikolićPodsetimo, Manda je letos s drugaricom upala u sobu Ane Nikolić u crnogorskom hotelu „Maestral“ u Pržnom i pretukla je jer je bila neko vreme s Ćazimom. Osmani inače važi za velikog ljubitelja srpskih pevačica. Pričalo se da je bio u vezi s Natašom Bekvalac, kao i da je Manda tada pretila novosadskoj pevačici da će je prebiti. Ćazim često boravi u Beogradu, gde, kako tvrdi, hoće da razvija biznis.- Osmani je, prema podacima bezbednosnih službi, vođa albanskog narko-klana Osmani, zbog čega je bio na meti nemačke tajne službe BND, koja je pratila njegove aktivnosti. On je glavni čovek za šverc heroina - navodi naš izvor i dodaje da je na meti istrage bio i Hašim Tači zbog sumnje da je blizak s njegovim klanom.Njih dvojica su, navodno, učestvovali u međunarodnom švercu nafte preko Kosova.- Ćazim je sve češće u Srbiji, a dosta vremena provodi u Crnoj Gori, Hrvatskoj, Nemačkoj... - kaže naš izvor.

Voli srpske pevačice... Ana Nikolić i Nataša Bekvalac
Voli srpske pevačice... Ana Nikolić i Nataša Bekvalac

Ćazim mi namestioSreten Jocić zvani Joca Amsterdam prvi je javno prozvao Osmanija. On je rekao da mu je Ćazim, zajedno s moćnicima iz hrvatske vlade, namestio hapšenje za ubistvo Ive Pukanića da bi uzeo više prostora za sebe. Jocić je rekao da je Ćazimov plan da bude prvi čovek na Balkanu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track