ŠOK: Turci otrovani pred meč sa Zvezdom

Galata oslabljena

ŠOK: Turci otrovani pred meč sa Zvezdom

Košarka -
Prema pisanju turskih medija dva igrača Galatasaraja završila su u bolnici zbog trovanja, dok je Henri Domerkant na treningu pokidao ligamente kolena

BEOGRAD - Košarkaši Galatasaraja nalaze se u velikim problemima pred meč drugog kola Top 16 faze Evrokupa porotiv Crvene zvezde, prenose turski mediji. Naime, Henri Domerkant na treningu pokidao ukrštene ligamente kolena i sigurno neće nastupiti večeras u Pioniru, a Dejvid Houkins i Čenk Akjola su zadobili trovanje, najverovatnije hranom.Houkins i Akjola su sinoć dobili visoku temperaturu i zbog toga su završili u bolnici. Turski ambasador u Beogradu je izjavio da je najverovatnije u pitanju trovanje hranom i da njih dvojica najverovatnije neće moći da pomognu ekipi Galatasaraja da se suprostavi crveno-belima u krcatom Pioniru.

Ulaznice za meč sa Galatasarajom puštene su u ponedeljak u prodaju, a "planule" su za samo tri sata! Godinama nije postojala veća euforija navijača Crvene zvezde za utakmice košarkaškog kluba.

Menadžment Zvezde pokrenuo je akciju - "Crveno obuci, nek sluti na radost", sa željom da svi koji budu prisutni u "hramu košarke" na sebi imaju komad crvene odeće, kako bi se kompletne tribine Pionira obojile u crveno.Zvezda je u Top 16 fazi startovala pobedom na gostovanju protiv Ulma, dok je Galata poražena na svom terenu od Uniksa.Utakmica Crvena zvezda - Galatasaraj je na programu u sredu od 19.30.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track