TURISTIČKA ORGANIZACIJA SRBIJE: Novinari Nacionalne Geografije obilaze Beograd i Srbiju!
Foto: Marina Lopičić

Sedmodnevno studijsko putovanje

TURISTIČKA ORGANIZACIJA SRBIJE: Novinari Nacionalne Geografije obilaze Beograd i Srbiju!

Beograd -
Novinari magazina Nacionalna Geografija boraviće u Srbiji do 7. jula a imaće priliku da obiđu Beograd i svojim čitaocima prenesu utiske tokom boravka u srpskoj prestonici, o gradu, životu Beograđana i otkriju šta strane goste očekuje u glavnom gradu Srbije

BEOGRAD - Turistička organizacija Srbije (TOS), u saradnji sa Turističkom organizacijom Beograda i kompanijom Er Srbija, organizuje sedmodnevno studijsko putovanje za novinare magazina Nacionalna Geografija u cilju promocije turističkih potencijala, kulturno-istorijskog nasleđa i prirodnih bogatstava zemlje i prestonice.

Novinari magazina Nacionalna Geografija boraviće u Srbiji od danas do 7. jula a imaće priliku da obiđu Beograd i svojim čitaocima prenesu utiske tokom boravka u srpskoj prestonici, o gradu, životu Beograđana i otkriju šta strane goste očekuje u glavnom gradu Srbije, saopštio je TOS.

Novinari će u Beogradu obići Kalemegdan, Skadarliju, Hram Svetog Save, Muzej istorije Jugoslavije, Adu Ciganliju, Beli Dvor, Zemun Prilog, na gotovo 10 strana, o prestonici Srbije sadržaće informacije i savete o aktuelnoj ponudi Beograda sa osvrtom na kulturno-istorijsko nasleđe, gastronomiju, ponudu za kratak odmor u gradu i prirodne lepote.

TOS ove godine promoviše bogatstvo i raznolikost svojih destinacija kroz bogatu ponudu za mlade, kao glavne teme u okviru promocije turističkih potencijala Srbije i svoje promotivne kampanje u 2014. godini, što će biti jedan od uglova iz kog će Beograd biti predstavljen u časopisu Nacionalna Gegografija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track