Kompletiran spisak učesnika velikog šoua

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Skaj Vikler i Boris Milivojević menjaju lični opis

Pop kultura

Autor:

Reper i Milivojević učestvovaće u emisiji „Tvoje lice zvuči poznato“, koja počinje 12. oktobra na TV Prva

Skaj Vikler, Boris Milivojević

Spremaju imitacije... Skaj Vikler i Boris Milivojević

Deset učesnika humanitarnog šou-programa „Tvoje lice zvuči poznato“ spremno je za spektakl.

Đorđe Miljenović, poznatiji kao Skaj Vikler, i Boris Milivojević pridružili su se Ani Kokić, Goci Tržan, Snežani Babić Sneki, Nenadu Kneževiću Knezu, Tamari Dragičević, Aleksi Jeliću, Sari Jovanović i Željku Šašiću u humanitarnom takmičenju koje je osvojilo svet. Oni će se publici predstaviti u koži drugih zvezda počev od 12. oktobra u 21 sat na Prvoj, televiziji koja zajedno s produkcijom „Imoušn“ stoji iza ovog projekta. Šou-program u kojem će naše zvezde imitirati svetske i domaće poznate ličnosti emitovaće se svake subote. Njih će ocenjivati četvoročlani žiri - Katarina Radivojević, Marija Mihajlović, Ivan Ivanović i Dragana Mirković - ali i publika, kao i oni međusobno.

U ovom šouu trebalo je da učestvuje i Milena Vasić, ali je ona, kao što je Kurir već pisao, zbog zdravstvenih problema morala da odustane.
- Mnogo mi je žao, naročito što se sve desilo pred sam početak snimanja. Uživala sam u pripremama, odlično sam se snašla u ulozi Tine Tarner, a spremila sam još jedno veliko iznenađenje za publiku. Nažalost, alergijske reakcije su se pogoršale i jednostavno nisam mogla zbog tog problema da kočim proces produkcije. Verujem u ovaj šou jer znam koliko smo naporno radili, biće ovo još jedna vrhunska zabava na Prvoj s fantastičnim takmičarima koji će se sigurno dopasti gledaocima - rekla je Milena.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (0)

Pošaljite komentar 
Trenutno nema komentara, budite prvi!

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Mere fiskalne konsolidacije koje sprovodi naša zemlja daće pozitivne rezultate kao u Grčkoj Tomislav Nikolić, predsednik Srbije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!