U POSLEDNJEM TRENUTKU: Pogledajte kako su Mesi i Di Marija srušili Švajcarsku

Sreća ponovo na strani Argentine

U POSLEDNJEM TRENUTKU: Pogledajte kako su Mesi i Di Marija srušili Švajcarsku

Brazil 2014 -
U jednom od poslednjih napada Lionel Mesi i Anhel Di Marija su konačno uspeli da slome otpor Švajcaraca i da odvedu Argentinu u četvrtfinale Mundijala u Brazilu.

SAO PAULO - Fudbaleri Argentine srušili su Švajcarsku (1:0) u osmini finala Svetskog prvenstva u Brazilu. Gaučosi su se namučili na "Areni Sao Paulo", ali je sreća po drugi put na Mundijalu bila na njihovoj strani pošto su u završnici drugog produžetka ipak uspeli da postignu gol.U jednom od poslednjih napada Lionel Mesi i Anhel Di Marija su konačno uspeli da slome otpor Švajcaraca. Mesi je povukao kontru i izbegao start jednog protivničkog igrača, da bi na ivici kaznenog prostora prosledio loptu na desnu stranu ka Di Mariji, koji je do tog trenutka bio u drugom planu.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Fudbaler Real Madrida nije mnogo razmišljao i iz prve po zemlji levom nogom precizno gađa dalji ugao.To je bio drugi gol koji su Argentinci postigli u poslednjim trenucima meča na Mundijalu. Gaučosi su na sličan način savladali selekciju Irana u drugom kolu Grupe F. Tada je Mesi postigao odlučujući gol u prvom minutu sudijske nadoknade vremena.

Argentinu u četvrtfinalu Mundijala očekuje duel sa Belgijom koja je takođe posle produžetaka savladala selekciju SAD sa 2:1.Odlučujući gol Argentine u duelu sa Švajcarskom možete pogledati OVDE.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track