U sudaru sa traktorom dvoje poginulih

U sudaru sa traktorom dvoje poginulih

Crna Hronika -
Dve osobe su poginule a jedna teško povređena u saobraćajnoj nesreći u centru Batuše kada se opel sudario sa traktorom, a vozilo golf posle udaranja pešaka sletelo sa puta

POŽAREVAC- Dve osobe su poginule, a jedna je lakse povređena u sudaru automobila s traktorom u centru mesta Batuša, saopštila je policija. Dragan M. (38) traktorom je vukao dve prikolice natovarene žitom i kod Doma kulture u Batuši je zaustavio vozilo da bi skrenuo na sporedni put i u tom trenutku na njega je naleteo automobil marke "opel astra" koji se kretao u istom pravcu, a kojim je upravljao je Dragan M. (32) iz Kule.

Iz suprotnog pravca u istom momentu sletelo je s puta vozilo marke "golf" i udarilo pešaka Dragana K. koji se nalazio na desnoj ivici puta.

Poginio je vozač "opel astre" Dragan M. i suvozač Slađan S. (30), obojica iz Kule. Lakše je povređen pešak Dragan K. (47) iz Batuše, koji je kolima hitne medicinske pomoći prevezen u požarevačku bolnicu. Policija će nakon utvrđenih činjenica i dokaza podneti prijavu nadležnom tužilaštvu, kaže se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja