Ubila se u rijalitiju pred kamerama
Foto: Daily Mail

Stravično

Ubila se u rijalitiju pred kamerama

Planeta -
Takmičarka (29), koja se obesila žicom fena za kosu, pronađena je mrtva u kući na ostrvu Jeju gde je boravila tokom snimanja. U oproštajnoj poruci je napisala da više ne želi da živi

Učesnica južnokorejskog rijaliti šoua "Partner“, koji se emituje na jednoj od najgledanijih televizijskih kuća te države, počinila je samoubisto dok su kamere još bile uključene.

Takmičarka (29), koja se obesila žicom fena za kosu, pronađena je mrtva u kući na ostrvu Jeju gde je boravila tokom snimanja. U oproštajnoj poruci je napisala da više ne želi da živi.

Njena majka je rekla da joj je ćerka pričala da će radije napustiti Južnu Koreju nego da dopusti emitovanje šoua zbog načina na koji je u njemu prikazana. Takođe, žalila se i svojim prijateljima da je označena kao „tragična devojka“ jer je u previše scena snimljena sama kako bi se istakli parovi.

Inače, u ovom rijalitiju učestvuje deset muškaraca i žena. Oni su smešteni u kuću „Lavtaun“ (Grad ljubavi), a kamere ih snimaju sve vreme. Od kada se pojavio na televiziji, šou trpi kritike jer je prepun fizičkih sukoba i maltretiranja kandidata.

Emisija koja je trebalo da se nađe na programu u sredu veče otkazana je, a nacionalna televizija SBS, na kojoj se emituje, uputila je izvinjenje porodici stradale devojke. Uprkos svemu što se dogodilo, odbili su da preuzmu odgovornost za njeno samoubistvo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track