UBIO OCA ŠRAFCIGEROM: Policajce pitao zbog čega su došli!
Foto: Dragana Udovi

Stravičan zločin na Petlovom brdu

UBIO OCA ŠRAFCIGEROM: Policajce pitao zbog čega su došli!

Crna Hronika -
Psihijatrijski bolesnik Goran Minčić (51) u porodičnoj kući ubio oca Vukadina (93)

BEOGRAD - Goran Minčić (51) ubio je juče oca Vukadina (93) u njihovoj porodičnoj kući na Omladinskom šetalištu broj 5 u naselju Petlovo brdo.

Goran, koji je psihijatrijski bolesnik, oca je izbo desetak puta šrafcigerom nakon žestoke svađe. Policija je otkrila zločin nakon prijave komšija da se njih dvojica tuku.Telo na podu sobe- Kad je patrola pokucala na vrata, Goran je otvorio i pitao ih zbog čega su došli. Zatim je rekao da nema ličnu kartu, da ne mogu da ga legitimišu. Na pitanje gde mu je otac, odgovorio je da je u kući i odveo ih do tela, koje je bilo na podu dnevne sobe - kaže komšija Minčića.Po tragovima na podu bilo je očigledno da je leš dovukao iz druge prostorije i da je probao da ga stavi u krevet. Kad su ga pitali gde je ubio oca, počeo je da preti da će skočiti sa ograde stepeništa.- Brzo su ga smirili i izveli iz kuće. On se dugo godina lečio na psihijatriji. Kao i njegov otac pre penzije, živeo je u Parizu, odakle je došao u Srbiju novembra prošle godine. Otišao je odande jer je zapalio svoj stan, a zatim nazvao oca i tražio da mu pošalje 1.000 evra da se vrati u Srbiju - priča komšija.Minčić nije pravio probleme do maja ove godine. Tada je sam otišao u psihijatrijsku bolnicu „Dr Laza Lazarević“, gde je proveo desetak dana.Sam izašao iz bolnice- Međutim, napustio je bolnicu jer nije mogao da plati bolničke troškove, pošto je bio francuski, a ne srpski osiguranik. Potom je bio u bolnici u Padinskoj skeli, odakle je sam izašao i vratio se kući - kaže komšija.

Komšije o MinčićimaOtac bio vredan, sin besposlenDok o žrtvi komšije imaju samo reči hvale, o njegovom sinu kažu da je bio vrlo problematičan.- Vukadin je bio krojač. Stalno je šio, a imao je i francusku penziju. Goran je oduvek bio nezaposlen. U Parizu je slikao turiste i tako zarađivao nešto, ali uglavnom ga je otac izdržavao. Navodno je poludeo kad je počeo da koristi drogu u Nemačkoj. Dva puta se ženio i ima sina, koji je rastao u hraniteljskoj porodici - kaže jedan komšija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track