UBISTVO U VELIKIM CRLJENIMA: Ubici Bobana Pantovića 13 godina zatvora!
Foto: Dado Đilas

Pretili i psovali majku žrtve

UBISTVO U VELIKIM CRLJENIMA: Ubici Bobana Pantovića 13 godina zatvora!

Crna Hronika -
Marko Mitrović je za ubistvo Pantovića dobio 10 godina zatvora, za nasilničko ponašanje dve i po godine, dok je za neovlašćeno nošenje oružja, osuđen na dve godine zatvora, zbog čega mu je sud izrekao jedinstvenu kaznu zatvora od 13 godina, dok će saučesnici robijati po dve godine i osam meseci

BEOGRAD - Marko Mitrović (28), ubica Bobana Pantovića, vlasnika kafane "Estrada" u Velikim Crljenima, danas je u Višem sudu u Beogradu osuđen na 13 godina zatvora, dok su njegovi saučesnici kažnjeni sa po dve godine i osam meseci zatvora za nasilničko ponašanje.

Obrazlažući osnov odluke sudskog veća, predsedavajući sudija Milenko Cvijović, rekao je da su osuđeni odavno poznati u svom kraju po incidentnom ponašanju, i da je njihovo nasilničko ponašanje bilo redovna pojava.

Marko Mitrović je za ubistvo Pantovića dobio 10 godina zatvora, za nasilničko ponašanje dve i po godine, dok je za neovlašćeno nošenje oružja, osuđen na dve godine zatvora, zbog čega mu je sud izrekao jedinstvenu kaznu zatvora od 13 godina.

Drugookrivljeni Ratko Živković, Mitrovićev zet i prijatelji Vladimir Petrović i Saša Rakić, svi iz Velikih Crljena, kojima su takođe izrečene jedinstvene kazne zatvora, zbog nasilničkog ponašanja 26. i 30. juna prošle godine (kada je Pantović i ubijen) robijaće po dve godine i osam meseci.

Po izlasku iz sudnice, devojka jednog od Mitrovićevih saučesnika, obratila se majci ubijenog Pantovića salvom psovki i pretnji, razočarana što sud nije oslobodio krivice ubicu Bobana Pantovića, kog su četvorica osuđenih prethodno brutalno pretukla u njegovoj kafani.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track