UČENIK IZBODEN U ŠKOLI U MEDAKOVIĆU: Rekao majci da se isekao na staklo!
Foto: Aleksandar Bečić

Istraga u toku

UČENIK IZBODEN U ŠKOLI U MEDAKOVIĆU: Rekao majci da se isekao na staklo!

Crna Hronika -
Lekari su utvrdili da su povrede nastale od noža

BEOGRAD - Krvavo. A. R. (14), učenik osmog razreda OŠ "Milan Đ. Milićević" na Medakoviću 3, uboden je nožem u nogu oko 13 sati u blizini te škole. Dečaku je pomoć ukazana u obližnjoj ambulanti, a potom je prebačen u Institut za majku i dete.

Nezvanično, dečak je povredu zadobio posle svađe sa vršnjakom, a priznao je šta se dogodilo tek pošto je sa majkom otišao u Zdravstvenu ambulantu "Medaković 3".

- Maloletnik je povređen došao kući i majci rekao da se posekao na staklo. Potom su otišli u ambulantu, gde je utvrđeno da se radi o ubodu oštrim predmetom, posle čega je dečak priznao da je povređen nožem - rekli su iz policije.

U OŠ "Milan Đ. Milićević" su za Kurir potvrdili da se incident dogodio van te škole i da je osmak dobro.- U krugu škole ceo dan je protekao u najboljem redu, ali je u blizini došlo do incidenta u kom je uboden naš učenik osmog razreda. Stupili smo u kontakt sa njegovom majkom, koja nam je rekla da je dečak dobro i da nije ozbiljnije povređen. Kako nam je ispričao jedan od svedoka događaja, bilo je njih šest-sedam dečaka, koji su u travi pronašli neki manji nož. Zbog čega je došlo do povređivanja u ovom trenutku ne znamo, ali pretpostavljamo da se radi o nesrećnom slučaju - rekao je zamenik direktora škole Milan Krstić.(A. S. B.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track