Bjeković: Učio sam Đurića fudbalskim pravilima!

Intervju: Nenad Bjeković, legenda Partizana

Bjeković: Učio sam Đurića fudbalskim pravilima!

Fudbal -
Bivši direktor Partizana poziva aktuelno rukovodstvo da zajedno sa Avramom Grantom napusti klub

Bez dlake na jeziku.Bivši sportski direktor Partizana Nenad Bjeković ističe kako bi u poziciji odgovornih u klubu doneo istu odluku o postavljenju Vladimira Vermezovića na čelo šefa stručnog štaba. Za sve ostalo što radi aktuelna uprava s Draganom Đurićem na čelu Bjeković nema lepu reč, već se pribojava cene njihovih promašaja koju će na kraju platiti Partizan.

- Šta lepo mogu da kažem o ljudima na koje sam godine i godine potrošio učeći ih da samo golman može rukom da igra u šesnaestercu. Sada su oni ti koji odlučuju o sudbini kluba, a cenu njihovih promašaja plaća Partizan - kaže za Kurir Bjeković.

♦ Šta mislite o dovođenju Vladimira Vermezovića?

- Da sam na njihovom mestu, uradio bih to isto. Odlična stvar za Partizan.

Kako biste ocenili rad Avrama Granta?

- Njegov dolazak je bio katastrofalan potez. Na kraju se događa farsa u kojoj on ostavlja Partizan, umesto da se Partizan oslobodi njega. Međutim, nije Grant kriv, već oni koji su ga doveli.

Kako to mislite?

- Oni moraju da objasne kako su potrošili više para za njegove četiri mesečne plate nego za dve godine plaćanja uspešnog trenera kakav je bio Aleksandar Stanojević. Bio bih srećan ako bi Đurić, koji ga je doveo, krenuo njegovim stopama. To bi bilo najbolje za Partizan.

Kad ne može Vermez, dobar je Miha

♦ Kako komentarišete postavljenje Siniše Mihajlovića za selektora Srbije?

- Mihajlović je dobro rešenje. Najbolji srpski trener je Vladimir Vermezović, ali pošto on neće moći da preuzme reprezentaciju Srbije, onda je bilo dobro opredeliti se za Mihajlovića - zaključio je Bjeković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track