UDAJE SE LJUBA PANTOVIĆ: Zaprosio me Mirko iz Geteborga!
Foto: Nemanja Pančić

Staje na ludi kamen

UDAJE SE LJUBA PANTOVIĆ: Zaprosio me Mirko iz Geteborga!

Stars -
Mirko mi je priredio iznenađenje kada me je zaprosio, izvukao me je sa treninga i izveo napolje gde je stajao motor sa crvenim ružama, i kasnije smo otišli u jedan restoran gde me je zaprosio

Ljuba Pantović je izgleda ipak našla sreću u životu. Udaje se! Kako kaže, dečko Mirko Perić, biznismen iz Geteborga, zaprosio ju je, prenosi Stori .

"Upoznali smo se u decembru prošle godine, i planule su emocije. Mirko mi je priredio iznenađenje kada me je zaprosio, izvukao me je sa treninga i izveo napolje gde je stajao motor sa crvenim ružama, i kasnije smo otišli u jedan restoran gde me je zaprosio", rekla je Ljuba.

Bivša učesnica Farme kaže da će i svadba biti iznenađenje, a da li planira da se opet ostvari u ulozi majke, želi da ostane tajna.

Ljuba je u žižu javnosti došla posle učešća u rijalitiju Farma, tokom kog se u njenom privatnom životu dogodio potpuni krah. Naime, Ljubina maloletna ćerka ostala je u drugom stanju sa majčinim partnerom, reagovao je i sud, koji je naložio da produkcija učesnici saopšti šta se napolju dešava. Ljuba je tek po izlasku iz rijalitija saznala da će postati baka u 34. godini.

Ljuba sa ćerkomNjena ćerka je rodila zdravu devojčicu, a Pantovićeva je postala i zvanični staratelj unuke Magdalene jer njena majka još uvek nije napunila 18 godina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja