UDAVAČA: Kebina ćerka nudila brak američkom milioneru, ismejali je zbog izgleda!
Foto: Kurir štampano

Ekskluzivno: Nataša Kojić umesto da studira, juri „pravu priliku“

UDAVAČA: Kebina ćerka nudila brak američkom milioneru, ismejali je zbog izgleda!

Stars -
Nataša Kojić u potrazi za bogatim mužem učestvovala u američkoj emisiji „Milioner mečmejker“, ali su je članovi komisije ismejali zbog godina i izgleda

Nije mladolika na tatu.

Nataša Kojić, ćerka Dragana Kojića Kebe, koja već neko vreme živi u Americi, rešila je da se uda za milionera! U tom njenom planu prva stavka je bila kako ga se dočepati, pa je tako rešila da se prijavi u emisiju koja se u Kanadi i Americi prikazuje pod nazivom „Milioner mečmejker“. Sve ostalo preuzima agencija, koja odabrane kandidate dovodi pred kamere i tada žiri bira najbolje za bogate klijente, pošto oni zbog obaveza nemaju vremena da sebi sami traže partnera.I gej je prozivaoTako se i naša Taša našla u šouu. Da oproba sreću! Međutim, nju je tročlana komisija ismejala, što zbog godina, što zbog izgleda.- Ti si pop pevačica i imaš 29 godina? - pitala ju je žena koja vodi agenciju.Kebina mezimica je potvrdila, a žena ju je s čuđenjem pogledala i ironično nastavila:- A koliko dugo već imaš 29?Baš u tom trenutku je mladić, član žirija, postavio pitanje koliko dugo je pop pevačica, na šta je Taša odgovorila: „Od svoje osamnaeste godine“, pa je ispalo da je rekla da od 18. godine ima 29 godina!- Ako ona ima 29, ja volim vaginu! - dodao je na kraju muškarac koji je bio treći član žirija, a iz te njegove rečenice se moglo zaključiti da je gej.Propao „američki san“Osim što je doživela da joj se podsmevaju, Nataša je ostala praznih ruku. Nije se dočepala svog milionera, veoma zgodnog doktora po imenu Teo Kousouli. On je završio s nekom drugom, a Kojićeva je nastavila da traži svoj „američki san“. A i tata Keba je ostao bez zeta sa izuzetno dubokim džepom. Više puta smo zvali pevača da ga pitamo da li mu se ćerka požalila i da li joj je dao neki savet pred emisiju, ali nam se on nije javljao.

Nije im se dopala...Žiri u emisiji
Nije im se dopala...Žiri u emisiji

Kebin nesuđeni zetDR TEO KOUSOULI, VRHUNSKI KIROPRAKTIČAR

Milioner za koga je konkurisala Nataša Kojić je zgodni dr Teo Kousouli sa Beverli Hilsa. On ima 36 godina i vrhunski je kiropraktičar, a njegova specijalna metoda lečenja poznata je u svetu.U karijeri se okitio brojnim priznanjima, a lečio je sve - od dece do vrhunskih sportista - i kroz njegove ruke su prošle mnoge poznate ličnosti. Ali Taša, nažalost, nije. Možda joj se ukaže neka druga prilika.

http://www.youtube.com/watch?v=LuV8Nr4HMdE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track