Folk pevač Neđo sa Manjače pljačkao pumpe?

Ostvarila mu se pesma

Folk pevač Neđo sa Manjače pljačkao pumpe?

Crna Hronika -
U policijskoj akciji uhapšeno sedam osoba među kojima je i estradni umetnik Neđo sa Manjače koga policija tereti za nerasvetljene pljačke

BANJALUKA – U policijskoj akcija hapšenja osumnjičenih za teške krađe tri policajca su povređena, a privedeno je sedam osumnjičenih sa područija Banjaluke i Laktaša, koji su pronađeni u kući pevača Nedeljka Savanovića (46) alias Neđo sa Manjače, koji je takođe uhapšen.

Banjalučka policija uhapsila je i u toku je kriminalistička obrada Slobodana Bojanića (26), Nikole Vasiljevića (28), Nedeljka Savanovića (46) iz Banjaluke, Predraga Petkovića (25) i Mirče Kerkeza (27) iz Trna, Milenka Vurunića (37) iz Vilusa i Gorana Jošića (27) iz Šušnjara kod Laktaša, objavile su banjalučke Nezavisne novine.

Kako javljaju Nezavisne hapšenje se dogodilo u utorak, kada je došlo do obračuna Bojanića i Vurunića sa policijom kada su povređeni policajci. Nardbom isražnog sudije pretreseno je više lokacija gde su pronađeni oružje,velika količina cigareta, mobilnii telefoni i drugi predmeti.

Inače policija estradnog umetnika Nedeljka Savanovića (46) alias 'Neđu sa Manjače' i još šestoricu osumnjičenih tereti za veći broj do danas nerasvetljih pljačkih benzinskih pumpi i marketa.

Nezavisne javljaju saznaju da je u akciji pronađena velika količina ukradene robe i to u kući Savanovića u Slatini.

http://www.youtube.com/watch?v=QBjV9q4IkG0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track