Uhapšen Mlađan Mićić Pacov, nađen arsenal oružija
Foto: KURIR

bio na produženom vikendu

Uhapšen Mlađan Mićić Pacov, nađen arsenal oružija

Crna Hronika -
Bliski saradnik zemunskog klana koji izdržava kaznu u KPZ "Zabela" krio 20 pušaka, municiju i plastični eksploziv

BEOGRAD - Puštali ga na slobodu, a on skupljao oružje!Mlađan Mićić Pacov, iz Požarevca, bliski saradnik zemunskog klana, koji izdržava zatvorsku kaznu u KPZ Zabela u Požarevcu, uhapšen je juče dok je bio na slobodnom produženom vikendu, saznaje Kurir.

Prilikom hapšenja kod njega je pronađen arsenal oružja koji je, najverovatnije, pripadao zemunskom klanu. - Pretresli smo više lokacija na kojima je boravio. Tamo smo pronašli 20 automatskih pušaka marke "hekler" i pumparice, kao i plastični eksploziv - kaže sagovornik Kurira iz MUP.

Policija proverava za šta je trebalo da bude iskorišćen eksploziv.- Istražićemo da li je to isti eksploziv koji je korišćen prilikom poslednjih likvidacija u Beogradu - kaže naš sagovornik.Podsetimo, Mlađan Mićić Pacov uhapšen je tokom policijske akcije "Sablja" kao vođa požarevačkog ogranka zemunskog klana i osuđen na deset godina zatvora zbog trgovine drogom. I tada je prilikom hapšenja kod njega pronađena veća količina oružja. U zatvoru je imao status "slobodnjaka". (NA. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track